365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Glidebaner

Glidebaner for legesyge børn og vaskeægte vandhunde! Hos BR finder du et bredt udvalg af glidebaner, som sikrer nedkølingen i sommervarmen og et utal af sjove lege i haven. Gå på opdagelse i vores sortiment herunder og find den glidebane, der skal sikre de gode timer i sommerferien.  

Sjove timer i haven med vandglidebaner 

Med en glidebane kan hele familien være med! Vi har vandglidebaner i sjove designs og forskellige størrelser - og vi er helt sikre på, at vi har glidebanen, der passer til jeres familie. Find en glidebane med fine farver, hvor dit barn kan tage turen i vandsprøjtet igen og igen, eller vælg en bred glidebane, hvor legekammeraterne kan glide om kap i solskinnet. Hos BR har vi alt til sjov vandleg i haven! Du finder badebassiner i alverdens størrelser, sjove badedyr og store vandpistoler, så haven lynhurtigt kan omdannes til jeres eget minibadeland, hvor der aldrig er kø til forlystelserne.  

Glade sommerstunder med en glidebane 

Er dit barn en ægte vandhund? Så er det tid til at tage sommeren i haven til nye højder. Med en glidebane er I sikret kilden i maven, høje hvin og vaskeægte grin - og hvad mere kan man ønske sig for sine børn? Så længe de hygger sig, kan du som forælder nemlig læne dig tilbage på dit solspot og blot holde øje. Vi har glidebaner i forskellige størrelser, og derfor er det nødvendigt at overveje jeres behov, inden I vælger modellen. Tænk over, hvor meget plads I har, hvor mange børn der skal lege på glidebanen, og at sikkerheden er i orden, der hvor glidebanen skal placeres.  

Find din glidebane med vand her! 

Der er liv og glade dage, så snart solen titter frem, temperaturen stiger, og I endelig kan finde glidebanen frem. Det er simpel og sjov underholdning til sommerferien, og hvis I ikke har andre planer end at dase i haven, så er godt grej til vandleg et must! Gå på jagt i vores udvalg af farverige glidebaner, hvor dit barn kan suse afsted og slå sin egen rekord igen og igen.