365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

NERF

Er dit barn vild med sjove og aktive lege? Med NERF kan du udfordre dit barn på den seje måde. Der er mange forskellige at vælge imellem blandt vores store udvalg af seje NERF blasters herunder på BR.dk.

NERF blasters kampen er i gang! Parat, start – skyd!

Der er fuld action på, når de store NERF blasters er fulde af farverige skud, der skal ramme målet. Om det er hemmelige agenter, der er på mission, eller om det er soldater, der skal forsvare basen, så er det bare med at være hurtig på aftrækkeren, når modstanderne kommer for tæt på. Der er lagt op til intens kamp, når du går i kamp med din NERF blaster fra Hasbro. Parat, start og skyd.
 
Gå til kamp med din NERF blaster
Med en NERF blaster bliver du max klar til at gå i kamp. Hvad end du går til kamp mod vennerne, hvor det er alle mod alle, ellers du øver dig mod de onde, så står NERF altid ved din side. De farverig NERF skud flyver gennem luften, mens du udkæmper en intens kamp. Derfor er en NERF blaster din perfekte sidemakker, hvor du altid er klar til kamp. Find din trofaste NERF blaster på BR.dk i dag. 

Fordele ved at vælge en NERF blaster
Skuddene er bløde, så det ikke gør ondt, men er samtidig realistiske
Der findes mange forskellige blastere i forskellig størrelse og antal skud
Alle modeller kan bruges sammen, så der er rig mulighed for samspil
Du får sjov og aktiv motion i action præget leg
 
Noget af det fedeste ved NERF blaster er, at de er meget realistiske. Det betyder, at du kan fuldt ud leve dig ind i kampen med din NERF blaster. Samtidig er skuddene også bløde, så det gør derfor ikke ondt at blive ramt. Derudover finder du NERF blasters i flere forskellige størrelser, hvor du kan få plads til flere skud. Det er også muligt at købe ekstra skud, så du altid har ekstra mange skud, når du går til kamp. 
 
Samtidig kan alle modellerne også bruges sammen, som betyder, at der er rig mulighed for samspil. Her kan du nemt skifte mellem de forskellige modeller, så du hele tiden er et skridt foran dine modstandere. Et andet fantastisk element ved NERF blasters er, at du får sjov motion fyldt med action. Det er altså en rigtig god form for legetøj, som både byder på aktiv leg.
 
Opfyld behovet for action og fart med NERF 
En NERF blaster opfylder alle pigers og drenges behov for action og fart på legen. Du kan altid finde NERF-blasters i alle prisklasser at vælge imellem. Det betyder, at du nemt kan finde den NERF blaster, som opfylder dine behov, når du skal have actionfyldt leg. NERF er også en ideel gave, som er helt sikkert vækker glæde.
 
Er du mere til stille og rolig leg, kan du fordybe dig med Play-Doh. Her inviteres til kreativ leg, som bidrager til at udvikle barnets motoriske evner og kendskab til former, farver og sammensætning. Det kan også være, at du foretrækker de eventyrlige Disney Prinsesser, skønne karakterer fra Frozen eller de bløde og livagtige kæledyr fra Furreal. Mulighederne er uendelige i vores vidunderlige legetøjs univers på BR.dk.
 
Sådan finder du den rette NERF
De seje NERF blastere med skumpatroner topper rigtig mange ønskelister til både jul og fødselsdage hos børn og betweenagers, så i langt de fleste tilfælde går du ikke galt i byen ved at købe en af de farvestrålende NERF, når du skal give en gave. Hvis du er i tvivl om, hvilken NERF blaster du skal vælge, kan du følgende nedenstående råd:
 
NERF blaster: Der er altid plads til endnu en NERF i samlingen, og er du heldig at finde en af de helt store NERF blsasters, så er det altid et godt valg. En mindre NERF er et godt valg til en nybegynder eller en med en lille samling.
NERF tilbehør: Det kan også være en rigtig sej idé at vælge noget af det superfede tilbehør, der er tilgængeligt. Det er et oplagt valg til en, der allerede har en stor samling blastere.
 
Når du skal finde den rette NERF blaster, finder du et bredt udvalg af forskellige størrelser. På den måde kan du finde en NERF til både nybegyndere eller mere avancerede spillere. Samtidig egner en mindre NERF blaster sig også til yngre børn, som ikke er for voldsomme. En større NERF er et sikkert hit til større børn og barnlige sjæle, som er vild med action leg. 
 
Udover den rette NERF blaster skal du også bruge det rette tilbehør. Det er også en rigtig god ide til en gave, hvis modtageren allerede har flere NERF blasters. Her kan du vælge mellem ekstra skumpatroner, masker, veste og meget mere på BR.dk. Og der kommer ofte nyt til sortimentet, så det er med at holde øje, så du altid er et skridt foran dine modstandere. Så bliver du den sejeste i flokken, når I skal have den fedeste NERF kamp. 
 
Find meget mere action legetøj på BR.dk
Hvis du er vild med Star Wars, TRANSFORMERS og Marvel, er BR.dk det helt rette sted for dig. Vi har et bredt udvalg af seje figurer og meget mere fra de kendte serier og film. Her kan du dykke ned i de spændende universer, hvor du kan fordybe dig med dine figurer og legetøj. Der er altså lagt op til rigeligt action, når du fordyber dig og skabe spændende historier med dine favorit karakterer. 
 
Køb NERF fra Hasbro på BR.dk i dag
Vælg mellem mange forskellige varianter herover, og bestil din nye NERF og tilbehør i dag. Så bliver du hurtigt klar til action fyldt kamp med din nye NERF blaster fra Hasbro. Find den her på siden lige nu.