365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv
Hasbro
Hasbro

Hasbro

Udforsk alle legetøjsmærkerne fra Hasbro på BR.dk. Gå på opdagelse i Play-Doh til de mindste og Nerf til de større børn. Find netop det, der kan skabe verdens bedste legeoplevelser for børnene blandt brætspil, actionfigurer, blasters, modellervoks og prinsesser fra Hasbro. Bestil her på siden allerede i dag.

Se alle produkter

Gå på opdagelse i magiske legeoplevelser fra Hasbro

Hasbro har i mange år formået at skabe magiske legeoplevelser for børn og barnlige sjæle - og det vil vi gerne hylde hos BR.dk. Vi mener nemlig, at alle skal have mulighed for at fylde deres liv med fantastiske oplevelser. Og det kan legetøj bidrage til. Legetøj er nemlig ikke blot til sjov og spas. Det hjælper med børns udvikling, skaber minder for livet og samler flere generationer. Det er, hvad Hasbro kan. 

De leverer verdens bedste legeoplevelser, som kan skabe glæde i dit hjem. Du kender sikkert allerede til Hasbro, hvor du har spillet klassiske brætspil såsom Monopoly eller jagtet hinanden med seje Nerf blasters. Mulighederne er uendelige hos Hasbro, hvor det kun er din fantasi, som sætter grænserne. Gå på opdagelse i de magiske legeoplevelser på BR.dk allerede i dag.

Vælg mellem underholdende legetøj fra Hasbro 

Hasbro er meget mere end blot legetøj. Det er underholdning, samvær og hygge. Derfor er det helt fantastisk at bringe legetøj ind i dit hjem. Du bliver i hvert fald en sikker favorit blandt børn og barnlige sjæle. Hasbro byder på et væld af underholdende legetøj fra:

Der er altså rig mulighed for at bringe underholdende legetøj ind i hjemmet. Her er der masser af sjove spil og legetøj, som vækker glæde hos børn og voksne. Hvad end du er til actionpræget leg, magiske eventyr eller klassiske bræt- eller kortspil, så har Hasbro alt, hvad du søger. Det er derfor et oplagt valg at vælge Hasbro, når du skal have nye legeoplevelser i hjemmet. 

Er du til Transformers eller Disney Prinsesser?

Hasbro har et stort udvalg af legetøj. De tilbyder alt fra actionfigurer til prinsesser, hvor du kan finde dine favoritter. Det kan også være, at du er vild med begge dele, og det har vi selvfølgelig fuldt forståelse for på BR.dk. Derfor finder du et bredt sortiment af legetøj fra Hasbro, som opfylder dine legetøjs drømme. Hvilket legetøj vælger du til dig selv og dit barn fra Hasbro i dag?

Find brætspil, action og eventyrlige universer

Når du går på opdagelse i det spændende sortiment fra Hasbro på BR.dk, kan du forkæle dig selv eller andre i hjemmet med underholdende brætspil, actionfyldt leg og eventyrlige universer. Hasbro har et mærke, som hedder Hasbro Gaming, der sælger bræt- og kortspil, som du kender og elsker. Her kan du finde favoritterne såsom Operation, Cluedo, Hvem er Hvem og mange flere klassikere. 

Er du mere til action, finder du både Nerf blasters og seje actionfigurer fra Star Wars, Transformers og Marvel. Med Nerf kan du gå på jagt mod dine venner og finde den ultimative vinder. Dyk ned i de spændende legetøjsuniverser fyldt med action, hvor du kan bekæmpe de onde og de gode kan sejre. Det er kun din fantasi, som sætter grænserne for legen. 

Elsker du at fordybe dig i eventyrlige universer og skabe unikke historier med skønne Disney Prinsesser eller din favorit figurer fra Frozen? Det kan også være, at du finder din nye bedste ven blandt vores Furreal Friends. Her kan du finde dit interaktive kæledyr, som altid står ved din side og følger med dig overalt. 

Dyk ned i den kreative verden sammen med Hasbro

Hasbro er også meget mere end blot legetøj. Med Play-Doh kan dit barn udfolde sine kreative evner samtidig med, at de lærer omkring former, farver og sammensætning. Det er altså et fantastisk værktøj, som skaber hyggelige stunder mellem børn og voksne. Play-Doh kan bruges til læring omkring tal og bogstaver til børn helt ned i børnehavealderen. 

Aktiviteter med Play-Doh udfordrer den taktile sans samtidig med, at finmotorikken styrkes. Når de bevæger sig ud i legen, kan det også forbedre hånd-øje koordineringen og barnets kreativitet. Her er altså et væld af fordele med Hasbro Play-Doh. Udvælg dine favoritter fra Hasbro, som bringer glæde og hyggelige stunder ind i dit hjem.

Shop Hasbro på BR.dk i dag

Når du har været på opdagelse i vores spændende univers af Hasbro legetøj og meget mere på BR.dk, har du helt sikkert et par favoritter. Heldigvis kan du nemt og trygt bestille dem her på siden. Så er du klar til hyggelige stunder mellem flere generationer. Køb legetøj fra Hasbro her på siden allerede i dag - både til dig selv eller som gave. Her bliver du et sikkert hit hver gang.