365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Play-Doh

Play-Doh stimulerer barnets sanser og fantasi og giver mulighed for at være kreativ og skabende på en sjov og intuitiv måde. Barnet kan enten bruge modellervoksen, som fås i flere farver og redskaberne alene, eller gå i dybden med vores legesæt med sjove temaer. Find Play-Doh på BR.dk.

Play-Doh - fordyb dig i kreativ leg 

De fleste kender sikkert allerede til Play-Doh modellervoks, som inviterer til kreativ leg mellem generationer. Uanset alder kan alle fordybe sig med Play-Doh, hvor du kan forme og sammensætte med dine hænder. Det er næsten en helt teraputisk oplevelse, hvor du kan udfolde din kreativitet uanset, hvor gammel du er. Fordyb dig i kreativ leg med Play-Doh fra Hasbro.

Fire gode grunde til at lege med Play-Doh

Når du vælger at lege med Play-Doh, kan du få flere fordele med i købet. Der er fire rigtig gode grund til at lege med Play-Doh:

  • Du kan lære om bogstaver og tal

  • Leg med Play-Doh kan udfordrer den taktile sans 

  • Barnets finmotorikken styrkes 

  • Hånd-øje koordineringen trænes og styrkes 

Play-Doh er altså meget mere end blot legetøj. Det er et kreativt værktøj, som du kan bruge i hjemmet eller i professionelle sammenhænge. Med læring om bogstaver og tal kan dit barn forme forskellige bogstaver og tal og lære, hvordan det hænger sammen. Den taktile sans bliver også udfordret samtidig med, at barnets finmotorikken styrkes. Når de leger med Play-Doh trænes og styrkes hånd-øje koordinationen også. 

Der er altså værdifulde egenskaber, som dit barn kan få, når de leger med Play-Doh. Derfor gør du klogt i at købe Play-Doh til dit barn, hvor I kan fordybe jer i kreativ leg sammen og skabe hyggelige minder sammen. I kan også invitere Disney Prinsesser, My Little Pony, Furreal og Frozen figurer med til at lege med Play-Doh. 

Udforsk muligheder og sanser med Play-Doh

Det fantastiske ved Play-Doh er, at dit barn kan udforske muligheder og sanser, når de leger med modellervoks. Her kan dit barn udfolde kreativiteten, og gå på opdagelse i de mange former og farver. Med børns naturlige nysgerrighed er Play-Doh et oplagt valg til at lære, føle og mærke sig frem - helt ned til 2-års-alderen. 

Dit barn kan for eksempel lave madvarer med Play-Dohs madtema, der hedder Kitchen Creation. Her kan de lave pomfritter, burger og meget mere. De kan også øge sværhedsgraden med Wheels, som er leg med køretøjer. Der er altså rig mulighed for at udforske og kreere mange forskellige figurer og former i et væld af forskellige farver. De kan også lære, hvordan de blander farver og laver nye farver.

Shop Play-Doh modellervoks på BR.dk i dag

Der er altså rigeligt grund til at købe Play-Doh til dit barn, hvor I kan skabe hyggelige stunder sammen og lære samtidigt. Dyk ned i de mange muligheder her på siden, og køb Play-Doh på BR.dk allerede i dag. Udforsk også vores sortiment af hyggelige og sjove spil fra Hasbro Gaming og actionfyldt leg med NERF. Gør legen endnu bedre sammen med Hasbro i dag.