365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

My Little Pony

Skru op for nostalgien. I næsten 4 årtier har My Little Pony vundet børnehjerter over hele verden. Dine børn kender sikkert de søde ponyer fra den populære TV serie “Venskab er ren magi”. Der er masser af figurer og tilbehør at vælge imellem, så der er garanteret timevis af leg.

Gratis print-selv malebog med My Little Pony – A New Generation!

Kreativ leg for børnene med de søde, farverige figurer fra My Little Pony – A New Generation filmen. Mal det eventyrlige univers i ALLE regnbuens farver med den magiske malebog, som flyver direkte ned på din computer klar til at blive printet.
 

My Little Pony legetøj – nostalgi, når det er bedst

Der er lagt op til mange timers kreativ og underholdende leg med de farverige, søde figurer fra My Little Pony. De har i sandhed taget børn over hele verden med storm på grund af deres magiske eventyr. Lad vennerne hjælpe hinanden med at løse opgaver, eller nyd en dejlig picnic sammen med Disney Prinsesser - det er kun fantasien, der sætter grænser for eventyrene, som du tager på.

My Little Pony har været en del af manges barndom, hvorfor det er ren nostalgi, når det er bedst. Det er derfor også et oplagt valg til dit barn, der vil sætte stor pris på de magiske ponyer, som de kan tage med på eventyr overalt. Mulighederne er uendelige med My Little Pony. Udforsk de magiske univers på BR.dk, og udvælg din favorit pony allerede i dag.

Legetøj fra Hasbro bringer ren nostalgi ind i din hverdag, som gør det hele lidt mere magisk, når du fordyber dig. Udover My Little Pony er Hasbro også kendt for de eventyrlige Disney Prinsesser og skønne karakterer fra Frozen. Der er masser af muligheder for at kombinere prinsesser, Frozen og My Little Pony, hvor du kan skabe unikke historier.

Tre grunde til at vælge My Little Pony figurer

  • De fine farver og søde figurer gør alle i godt humør

  • Der kan leges alene eller flere sammen, hvor legen udvikles

  • Figurerne findes i mange størrelser, farver og materialer

My Little Pony er et oplagt valg til selv de mindste og største fans af de skønne ponyer. På grund af de mange fine farver og søde figurer kan du kun blive i godt humør, når du leger med de magiske ponyer. Det fantastiske ved My Little Pony er, at du kan lege alene med dem eller sammen med andre. Her kan lege udvikle sig i mange forskellige retninger, hvor historien og eventyrene bliver nye hver gang. 

Vores udvalg af My Little Pony byder på flere forskellige figurer i mange størrelser, farver og materialer. Det giver dig mulighed for at udvælge din favorit, som vil følge dig på alle eventyr, som du begiver dig på. Med My Little Pony er der ingen grænser for, hvor legen kan tage dig hen. Hvad end du leger alene eller sammen med dine venner, så bliver legen magisk med My Little Pony.

Udforsk de magiske ponyer, og find favoritten 

På BR.dk kan du udforske det magiske univers fyldt med My Little Pony og finde din favorit. Uanset, hvilken My Little Pony du vælger, bliver du med garanti glad for din nye pony. De søde, små ponyer kan være med i din leg. De kan også blot pynte på dit værelse eller pryde hovedet, når der skal køres på cykel. De gør nemlig bare alting lidt sjovere og sødere.

De magiske ponyer gør din hverdag lidt mere eventyrlig uanset, hvordan du vælger at lege med dine My Little Ponyer. En ting er sikkert - de bliver hurtigt din nye bedste ven, som følger med dig overalt. Leg også med de bløde og livagtige kæledyr fra Furreal. Mulighederne for hyggelige og magiske stunder med Hasbro er uendelige.

Er du mere til actionfyldt leg, bør du helt sikkert udforske vores udvalg af seje NERF blasters. Her kan du invitere venner, familie og barnlige sjæle til sjov kamp, hvor kun den sejeste og den hurtigste vinder over modstanderne. 

Find det rette My Little Pony legetøj

Der findes et helt farvestrålende og fantasifuldt univers omkring de små venskabsponyer, som naturligvis er repræsenteret på BR.dk. Det betyder, at der er rigeligt at vælge imellem, når du skal finde den helt rigtige My Little Pony, men du kan altid overveje følgende muligheder:

  • Figurer: Der findes et væld af de søde figurer i både blød og hård version, så du kan vælge den helt rigtige til din pony-fan, som med garanti kan få mange timers sjov leg ud af figuren.

  • Tilbehør: De mange muligheder for at pynte værelset eller bruge ponyerne på en anden måde er et oplagt valg, hvis du skal give en gave til en pony-fan med mange figurer i forvejen.

Du finder de søde figurer i et utal af varianter på BR.dk, hvor der både er bløde og hårde versioner. Det er nemlig vigtigt, at du finder den rette pony, som bliver din nye bedste ven. Med din nye My Little Pony får garanteret mange timers underholdende leg, hvor du kan tage på masser af spændende eventyr. Det er også en perfekt gave til en sand pony-fan, hvor du bliver et sikkert hit.

Til den rette My Little Pony kræver det også det rette tilbehør. Det er et must til en pony-fan, hvor du kan bruge det skønne tilbehør til at pynte dit værelse. Her kan du skabe et magisk univers fyldt med My Little Ponyer på dit værelse. Hvis du mangler en gave til en, som allerede har mange ponyer, er tilbehør et oplagt valg. Du bliver i hvert fald en favorit.

Dyk ned i det magiske univers med My Little Pony på BR.dk

På BR.dk kan du dykke ned i det magiske univers af My Little Ponyer, hvor du helt sikkert bliver inspireret til at finde din favorit. Når du har udforsket de mange muligheder her på siden, kan du sikkert og nemt bestille din nye pony allerede i dag. Se det flotte udvalg herover, og køb på BR.dk i dag.

Gå også på opdagelse i vores udvalg af Star Wars, Transformers og Marvel figurer. Tag dine yndlingsfigurer med på eventyr, og udforsk galakserne og transformér figurer til de seje actionfigurer fra Marvel. Skab fantastiske historier og skønne minder, mens du leger alene eller sammen med andre.