365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
0
Din kurv
0

Transformers

Bliv overrasket over hvad robotterne fra TRANSFORMERS kan transformeres til. Figurerne fra Cybertron laves til forskellige slags køretøjer og dyr. OPTIMUS PRIME, BUMBLEBEE, MEGATRON og andre seje karakterer findes med forskellige sværhedsgrader, så der er et univers til forskellige aldersgrupper.

Til store og små transformers

Træd ind i Transformers Cyberverse, og tag del i kampen mellem de onde Decepticons og de gode, modige Autobotter. Med et væld af Transformers figurer at vælge imellem kan både store og små transformere sig til helte eller skurke i det spændende univers. Grib chancen for at planlægge det perfekte kup, eller red verden – valget er dit alene!

 

Tre grunde til at vælge Transformers:

  • Mulighed for at opbygge og udbygge et helt univers
  • Anledning til at lege mange sammen eller lege alene
  • Figurerne tiltaler små og store legebørn lige meget

 

I det fantastiske Transformers univers er det altid let at kende forskel på ondt og godt. Kampen mellem de ondsindede Decepticons og de gode Autobotter fra Transformers 1 er let at gengive eller videreudvikle på børnenes præmisser – og har du en ægte Optimus Prime i maven, kan du selv lege med. Det vil helt sikkert vække både glæde og ekstra entusiasme i legen.

 

Når du skal vælge Transformers legetøj

Der er rig mulighed for at komme i kontakt med dit indre legebarn med Transformers. Derfor kan det også være svært at vælge. Det kan derfor være en idé at overveje:

- Transformer eller Autobot? Er det bilerne eller robotterne, der er mest interessant for den, der skal have gaven? Nogle børn ønsker fart over feltet og vil derfor have stor glæde af pakkerne, der indeholder både Tranformer og Autobot hver for sig, fordi det ikke kræver transformation, at få fart på.

- Bumblebee eller Optimus Prime? Er det den helt store helt eller den underspillede boble, der trækker mest? Der er ingen tvivl om, at den lille, gule boble har helt sin egen fanskare, og dem findes der selvfølgelig også noget til.

 

Kom ind i kampen – vælg din helt herover! Bestil med 365 dages bytteservice.