365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Transformers

Bliv overrasket over, hvad robotterne fra TRANSFORMERS kan transformeres til. Figurerne fra Cybertron laves til forskellige slags køretøjer og dyr. Optimus Prime, Bumblebee, Megatron og andre seje karakterer findes med forskellige sværhedsgrader, så der er et univers til forskellige aldersgrupper. Køb dit favorit på BR.dk allerede i dag.

Til store og små TRANSFORMERS

Træd ind i TRANSFORMERS Cyberverse, og tag del i kampen mellem de onde Decepticons og de gode, modige Autobotter. Med et væld af TRANSFORMERS figurer at vælge imellem kan både store og små transformere sig til helte eller skurke i det spændende univers. Grib chancen for at planlægge det perfekte kup, eller red verden – valget er dit alene. Det er nemlig kun din fantasi, som sætter grænserne for legen med TRANSFORMERS.

Tre grunde til at vælge TRANSFORMERS

Med TRANSFORMERS legetøj og figurer fra Hasbro kan du træde ind i det spændende univers, hvor du kan vælge din favorit, der vil støtte dig i enhver kamp. Hvad end du er på den gode eller den onde side, kan du sejre med de seje TRANSFORMERS fra Hasbro. Der er derfor tre gode grunde til at vælge TRANSFORMERS

  • Mulighed for at opbygge og udbygge et helt univers

  • Anledning til at lege mange sammen eller lege alene

  • Figurerne tiltaler små og store legebørn lige meget

I det fantastiske TRANSFORMERS univers er det altid let at kende forskel på ondt og godt. Kampen mellem de ondsindede Decepticons og de gode Autobotter fra TRANSFORMERS er let at gengive eller videreudvikle på børnenes præmisser – og har du en ægte Optimus Prime i maven, kan du selv lege med. Det vil helt sikkert vække både glæde og ekstra entusiasme i legen.

Er du mere til Star Wars eller Marvel, har BR.dk alt, hvad du søger. Her kan du kombinere de forskellige universer i en episk og intens kamp.

Når du skal vælge TRANSFORMERS legetøj

Der er rig mulighed for at komme i kontakt med dit indre legebarn med TRANSFORMERS. Derfor kan det også være svært at vælge. Det kan derfor være en idé at overveje:

  • Hvor svært skal være at transformere robotten? TRANSFORMERS findes i mange forskellige antal steps. TRANSFORMERS der kun kræver få steps at transformere er oplagt til det mindre barn eller for dem der hurtigt skal have fart på. De mere komplicerede transformeringer tiltaler ofte det lidt ældre barn. 

  • Er det den helt store helt eller den underspillede boble, der trækker mest? BUMBLEBEE eller OPTIMUS PRIME? Der er ingen tvivl om, at den lille, gule boble har helt sin egen fanskare, og dem findes der selvfølgelig også noget til.

Køb legetøj fra TRANSFORMERS på BR.dk i dag

Kom ind i kampen – vælg din yndlings TRANSFORMERS fra Hasbro herover. Så bliver du klar til enhver kamp med de seje TRANSFORMERS. Når du har udvalgt din favorit blandt det brede udvalg på BR.dk, kan du trygt og sikkert bestille med en god bytteservice i dag.