365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Star Wars

Star Wars er en episk saga om kampen mellem det gode og det onde. Historierne om Jedi-riddere og fantastiske kampe i rummet er noget, som millioner af fans over hele verden aldrig bliver trætte af. BR.dk har alt, hvad du har brug for at tage galaksen med hjem i stuen.

Udforsk galaksen med Hasbro Star Wars 

Star Wars har givet flere generationer mange episke øjeblikke gennem de mange år, som serien og filmene har kørt. Mange husker deres første møde med det spændende univers, som Star Wars befinder sig ind. Her kan vi leve os ind i magiske øjeblikke, der har formet vores liv på vidt forskellige måder. Den storslået saga tager dig med i en galakse langt, langt borte. 

Her kan du fordybe dig i de storslåede kampe i det store rum, hurtige bemærkninger og underholdende eventyr. Glæd dig til at skabe de egne unikke historier med legetøj fra Hasbro Star Wars.

Tag med på Star Wars rejsen 

For rigtig mange begynder Star Wars med Luke Skywalker og sin rejse fra bondedreng til en stor Jedi-ridder. Her trækkes han ind i kampen mellem oprørsalliance mod det onde Imperium. Samtidig opdager han, hvem hans far i virkeligheden er. Tag med på kampen mod Darth Vader sammen med de ikoniske karakterer. Drøm dig væk på Millennium Falcon, og udforsk galaksen og dens mange planeter.

Med Star Wars fra Hasbro kan du fordybe dig i det episke univers, hvor du kan udforske universet mange muligheder og skønne historier.

Hvorfor vælge Star Wars legetøj?

Det fantastiske ved Star Wars legetøj fra Hasbro er, at det giver dig mulighed for at opleve og genskabe de episke eventyr på ny eller skabe dine egne unikke historier med de ikoniske karakterer. Mulighederne er uendelige med Star Wars legetøj fra Hasbro. Der er tre gode grunde til at vælge Star Wars legetøj:

  • Du får mulighed for at genskabe de episke historier 

  • Du kan udsmykke dit hjem med de ikoniske karakterer 

  • Skab dine egne episke historier med Star Wars legetøj

Der er altså god grund til at købe legetøj fra Star Wars, hvor du kan fordybe dig og give dig hen til historien. Gå på opdagelse i de mange muligheder på BR.dk, og find dine favoritter i dag.

Saml dine favoritter fra Hasbro 

Udover dine favoritter fra Star Wars har Hasbro også et spændende udvalg af seje figurer og legetøj fra Transformers og Marvel. Her kan du samle alle dine favoritter i et episk kamp mod de onde, hvor du kan sejre til sidst. Husk at samle det stærkeste hold, så de onde ikke har nogen som helst chance for at overvinde jer. Du kan også invitere dine venner til en intens knap med NERF, hvor den hurtigste og mest snu kan sejre.

Bestil legetøj fra Hasbro Star Wars på BR.dk i dag

Udvælg dine favoritter i udvalget her på siden, og bestil legetøj fra Hasbro på BR.dk allerede i dag, og bliv en del af galaksen og det episke eventyr.