365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

FurReal

De søde, nuttede og bløde dyr fra Furreal er ikke til at stå for. Har du et barn som drømmer om en kattekilling eller en hundehvalp? Så er Furreal det perfekte legetøj, hvor der er garanti for timevis af sjov, interaktiv leg. Se vores udvalg på BR.dk.

Find din nye bedste ven fra Furreal 

Furreal fra Hasbro gør det muligt for dig at få en ny bedste ven. De interaktive dyr har mere end 100 reaktioner, som gør dem ekstra livagtige. Det er derfor en god start, som lærer dit barn, hvordan de tager sig af deres eget kæledyr. Du kan derfor starte med at forære dit barn en Furreal Friend, hvis du har et barn derhjemme, som drømmer om at få et kæledyr. På den måde kan de prøve, hvordan det føles at passe på deres helt eget kæledyr. 

Derfor bliver Furreal hurtigt dit barns nye bedste ven, som de vil tage med sig overalt, hvor de tager hen. Her kan de tage dem med på eventyr og vise dem verden. Det smarte ved Furreal er, at de kan reagere på flere forskellige måder, som gør, at de føles mere og mere som ægte kæledyr. Samtidig er de både søde og bløde, så du kan tage dem med på tur og have dem med, når du skal sove. Her vil din bedste ven beskytte dig.

Få flere fordele ved at vælge Furreal

Disse fordele kan du blandt andet få ved Furreal:

  • Lær dit barn, hvordan barnet tager sig af et kæledyr

  • Bidrager til dit barns udvikling på et sjov måde

  • Få en ny bedste ven og sovemakker, som følger dig overalt 

  • Tag dit kæledyr med på eventyr, og skab skønne minder 

Der er altså flere fordele ved at vælge Furreal til dit barn. Det er også en rigtig god gaveide, hvor dit barn helt sikkert bliver glade for deres nye kæledyr. Her kan du vælge mellem hunde, kattekillinger og mange flere forskellige kæledyr. Du finder også tilbehør, som forener de skønne kæledyr med smart legetøj. 

Søde og sikre kæledyr fra Furreal

Udover at være super søde og bløde er, at de skønne Furreal fra Hasbro også sikre for dit barn at lege med. Det betyder, at du som forældre kan være helt tryg ved, at dit barn leger med deres nye bedste ven. Samtidig bidrager Furreal også til dit barns udvikling, hvor de kan tage sig af et interaktivt kæledyr. Du kan også bringe Play-Doh i spil, som også bidrager til den kreative og sanselige leg.

Bestil din Furreal Friend fra Hasbro på BR.dk i dag

Du vil altså ikke gå galt i byen ved at vælge en Furreal Friend til dit barn. Du vil helt sikkert blive en sikkert hit, hvis du forærer dit barn deres nye bedste ven. Gå på opdagelse i sortimentet, og bestil din Furreal Friend på BR.dk i dag. På BR.dk finder du også seje figurer fra Star Wars, TRANSFORMERS og Marvel. Er du mere til Disney Prinsesser, har vi også det på BR.dk.