365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Frost

Drøm dig selv tilbage til Arendelle i Disneys store hit Frost. Her møder du igen søstrene Anna og Elsa hvor du sammen med dem tager ud på deres eventyr fyldt med magi. Slip fantasien løs med kjoler, legetøjsfigurer og andre fantastiske produkter fra en af Disneys største hits.

Leg med Anne og Elsa fra Frost

Frost’s inspiration kom fra H.C Andersens historie om "Snedronningen", og begge Frost-film er blevet kendt og elsket af mange og har mange fans over hele verden.

Frost handler om Anna, en ung prinsesse, der begiver sig ud på en spændende rejse for at finde Elsa, hendes søster, der har efterladt hele landet i sne. Det hele startede, da Elsa opdager, at hun har magiske kræfter som is og sne. Mens hun leger med sin lillesøster Anna, bliver hun skadet for at have kastet en is splint på Anna. For at redde Anna skal hendes forældre tage hende med til troldene for at søge hjælp fra lederen Grand Pabbie, han formår at redde Anna, men siger, at det er vigtigt, at Elsa formår at kontrollere sine kræfter, så dette ikke sker igen.

I frygt for, at Elsa vil skade Anna, adskiller kongen og dronningen pigerne fra omverden, men når forældrene dør på et skib på en rejse, er det Elsa, der skal overtage tronen. Under kroningen af ​​den nye dronning undlader Elsa at kontrollere sine kræfter og dækker hele landet med sne og is. Dette fører Anna på en spændende rejse, hvor hun møder sine nye venner iselskeren Kristoffer, hans loyale rensdyr Sven og snemanden Olaf. Sammen er de nødt til at stå op mod snemonstre og frække skurke for at få sommeren tilbage til Arendal.

 

Se vores store Frost-udvalg på BR.dk

Historien om søstrene Anna og Elsa fortsætter i Frost II, hvor de skal stifte bekendtskab med historien om fine forfædre og rette deres fejl. Samtidig er der noget magisk, der opfordrer Elsa, og hun finder ud af, hvad det er. Frost-filmene er en af ​​Disneys store succeser gennem tiderne og har givet os indsigt i norskinspireret kultur og vist os, hvor meget sjov du kan have med is og sne.

Med Disneys store Frost-udvalg er det let at vende tilbage til Arendal og besøge søstrene, Sven, Olaf og Kristoffer. Alle figurerne er klar til at tage dig med på nye eventyr og hjælpe dig med at udforske nye sider af den vidunderlige Arendal. Med kostumer, dukker og andet legetøj gør Frost mere end bare et eventyr.