365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Hasbro Gaming

Når du vil have det sjovt sammen med dine børn, har Hasbro Gaming spil såsom Twister, Hvem er Hvem, Operation, Cluedo og mange flere. Medbring altid det gode humør og masser af grin. Vær klar på en god debat – memories included. Klar, parat, spil med Hasbro Gaming.

Hasbro Gaming - samler generationer 

Hvis der er én ting, som i sandhed samler generationer, så må det være bræt- og kortspil. Og her er Hasbro Gaming ingen undtagelse. De byder på klassiske brætspil, som du med garanti kender fra din barndom. De går nemlig aldrig af mode og kan uden tvivl samle generationer til hygge, underholdning og samvær. Dyk ned i de mange spændende spil her på siden, og find dit favoritspil i dag. 

Hvorfor skal du vælge Hasbro Gaming?

Der findes mange forskellige spil, men Hasbro har nogle af klassikerne, som du kender og elsker. Det er altså et oplagt valg, når du skal finde nye spil til din spilleaften. Du finder blandt andet sjove og spændende spil såsom:

  • Monopoly 

  • Twister

  • Operation 

  • Cluedo

  • Sænke Slagskibe

Der er helt sikkert et par, som du kender til fra din barndom og har spillet i mange timer. En af de helt store favoritter må være Monopoly. Her kan både købe den klassiske version eller prøve nogle af de nyere versioner. Med Monopoly kan du få en helt aften til at gå med de forskellige versioner, hvor kun én kan sejre. Prøv også aktiv leg med Twister eller find din indre læge frem, og giv dig i kast med nervepirrende operationer. 

Find også din detektiv hat og snu side frem i Cluedo, og find morderen før de andre. Med Sænke Slagskibe kan du blive med taktik sænke dine modstanderes skibe. Der er altså rig mulighed for at finde en masse underholdende spil til din næste spilleaften. Her er helt sikkert nok til at fylde mange sjove timer i fantastisk selskab. Udforsk de mange muligheder på BR.dk i dag.

Bliv klar til din spilleaften med Hasbro Gaming 

Hasbro Gaming har i mange år samlet generationer omkring underholdende bræt- og kortspil. Deres ønske er nemlig at skabe verdens bedste legeoplevelser uanset alder. Og det er, hvad Hasbro Gaming i den grad gør. Underholdning er nemlig universelt uanset, hvor gammel eller ung du er. Derfor er Hasbro Gaming et oplagt valg, når du skal blive klar til spilleaften. Vi garanterer mange timers underholdning. 

Udforsk Hasbros univers af legeoplevelser på BR.dk

Udover Hasbro Gaming byder de også på action leg med NERF, Star Wars, Transformers og Marvel. Er du mere til magiske og eventyrlige universer fyldt med My Little Pony og Disney Prinsesser, er du landet det helt rette sted. Hasbro byder et væld af fantastiske legeoplevelser, som du kan købe lige her på BR.dk. 

Udvælg dine favoritter her på siden, og bestil nemt og sikkert allerede i dag. Så bliver du klar til at fordybe dig med dit favoritspil, yndlings karakterer eller noget helt tredje med Hasbro. Udforsk det spændende legetøjs univers her i dag.