365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Monopoly

Har du en drøm om at eje en masse ejendomme? Nu kan du blive en del af dem, der ejer fleste ejendomme og penge. Køb, sælg og drøm dig til toppen sammen med de rigeste spillere. Der er garanteret sjov for familien med det klassiske MONOPOLY eller andre spændende versioner.

MONOPOLY - en sand klassiker 

Du kender helt sikkert til MONOPOLY fra din barndom, hvor du har købt og solgt mange ejendomme og til sidst sikrede dig selv sejren over dine modstandere. Der er ikke meget, som slår den følelse, når du vinder i MONOPOLY. Det kan hurtigt blive en ophedet kamp, hvor det er alle mod alle. Derfor er MONOPOLY fra Hasbro en sand klassiker, som helt sikkert vil blive den nye favorit i familien, når det er spilleaften. 

MONOPOLY har også ændret sig siden, det blev udgivet fra Hasbro. Det har fulgt med tiden og fås nu i mange flere versioner. Det betyder, at du kan prøve flere forskellige varianter - men der kan kun være en vinder. Lad os se, hvem der bliver den ultimative vinder, når I skal spille MONOPOLY. 

Fordele ved at vælge MONOPOLY til din spilleaften

Der findes et utal af forskellige spil på markedet, men der er kun én MONOPOLY. Der er nemlig ingen andre spil, som kan slå glæde ved at spille MONOPOLY med venner og familie. Derfor får du flere fordele med i købet, når du vælger MONOPOLY til jeres spilleaften. Du får blandt andet fordele såsom:

  • Et spil, som egner sig til flere generationer uanset alder

  • Mulighed for at spille forskellige varianter af MONOPOLY

  • Lær om strategi og taktik for at vinde over dine modstandere

  • Prøv MONOPOLY i en tidlig alder med MONOPOLY Junior

Der er altså rig mulighed for at høste mange fordele, når du vælger MONOPOLY til din spilleaften. Det er nemlig et spil, som egner sig til flere generationer, hvor alle kan have det sjovt uanset alder. Derudover tillader de forskellige varianter, at du kan finde din favorit, hvor du kan sejre gang på gang. Her finder du også MONOPOLY til børn, som kan lære spillet i en tidlig alder. 

I MONOPOLY lærer du også om strategi og taktik, som skal sikre dig sejren til sidst. Derfor skal du tænke dig godt om, når du køber og sælger ejendomme. Samtidig skal du også udtænke dig en god plan, så du kan tjene så mange penge som muligt på dine ejendomme, bygninger og hoteller. 

Prøv de forskellige versioner af MONOPOLY

På BR.dk finder du både den klassiske version, som du kender og elsker. Derudover finder du også flere forskellige versioner, hvor du kan afprøve forskellige taktikker og strategier, som kan sikre dig sejren. Udover den klassiske version finder blandt andet du følgende versioner på BR.dk:

  • MONOPOLY for Sore Losers

  • MONOPOLY Junior 

  • MONOPOLY Deal 

  • MONOPOLY Cheaters 

  • MONOPOLY i rejseudgave

De forskellige versioner byder på uendelig timer af underholdning i det bedste selskab. Du finder også en Gurli Gris udgave, som helt sikkert vækker glæde hos fans af den populære serie. Flere af MONOPOLY versioner kan spilles af børn i 5-års-alderen, som kan lære det underholdende spil. 

I MONOPOLY for Sore Losers vinder du ved at tabe. Her er det hele nemlig omvendt, hvor den største taber bliver vinderen. Vælger du MONOPOLY Cheaters, må du snyde dig til sejren og bruge alle beskidte tricks til at få sejren i hus. Du kan også snuppe et hurtigt spil med MONOPOLY Deal eller tage det med på farten og ferien i den smarte rejseudgave. Der er altså rig mulighed for at spille MONOPOLY i timevis.

Udfordr familie og venner til en omgang MONOPOLY 

MONOPOLY er det ultimative familiespil - men pas på. Der kan hurtigt opstå interne kampe, fordi alle vil vinde. Ikke desto mindre er MONOPOLY et oplagt valg, som helt sikkert vækker glæde blandt mange, når I skal spille. Det er nemlig et spil, som samler generationer uanset alder. Derfor bør du invitere din familie og venner til en omgang MONOPOLY, så I kan finde den ultimative vinder. 

Vil du fordybe dig i kreativ leg, kan du også vælge Hasbros Play-Doh. Her kan familien samles og udforske former, farver og meget mere. Der er rig mulighed for at skabe hyggelige stunder sammen med din familie og skabe skønne minder. Udvælg din nye legeoplevelser fra Hasbro på BR.dk allerede i dag.

Gå på opdagelse i Hasbros magiske univers

Udover MONOPOLY byder Hasbro på et magisk univers af legetøj, spil og meget mere. På BR.dk hylder vi magiske legeoplevelser, hvorfor du finder et bredt udvalg af underholdende og spændende legetøj, brætspil og figurer fra dine favorit film og serier. Der er altså rig mulighed for at skabe hygge, samvær og minder med Hasbros magiske univers, som skaber verdens bedste legeoplevelser. 

I Hasbros magiske univers finder du actionfyldt legetøj fra seje NERF, hvor du kan gå til kamp mod dine venner. I en galakse langt væk møder du figurerne fra Star Wars, hvor du kan tage dem med på eventyr. Vær med til at transformere de seje figurer fra Transformers eller skabe fantastiske historier med action figurerne fra Marvel.

Er du mere til de vidunderlige og eventyrlige ponyer fra My Little Pony, eller elsker du Disney Prinsesser, så er du landet det helt rette sted på BR.dk. Her gemmer vi på favoritterne fra Frozen eller de bløde og livagtige kæledyr fra Furreal. Der er altså rig mulighed for at fordybe sig med fantastiske legetøj fra BR.dk. Det er også et perfekt gave til fødselsdag og jul, hvor du helt sikkert bliver et hit.

Køb dit MONOPOLY spil på BR.dk i dag 

Når du har været på opdagelse i det store og eventyrlige legetøjs univers på BR.dk, har du helt sikkert fundet et par favoritter, som du ikke kan undvære. Heldigvis kan du nemt og sikkert bestille dine favoritter her på siden allerede i dag. Så bliver du klar til hyggelige spilaftener med venner og familie. Shop dit nye MONOPOLY spil på BR.dk i dag.