365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Aquaplay vandbane

Er dit barn en vaskeægte vandhund? Så er Aquaplay det helt rigtige legetøj! Med Aquaplay kan de vandglade børn underholdes helt uden selv at blive gennemblødte undervejs. Her på siden har vi samlet vores store udvalg af Aquaplay-vandbaner og -tilbehør. Find din favorit allerede i dag, og sæt gang i den sjoveste vandleg.  

Legetøj til vandglade børn 

Ligesom et væld af vandforlystelser i en af de mange danske forlystelsesparker, er Aquaplay bygget op som vandbaner, hvor de små figurer kan sejle rundt i mindre både og møde sjove forhindringer på vejen. Allerede fra 3-års alderen kan dit barn få glæde af de sjove former for legetøj, hvor kun fantasien sætter grænser, og vandpjaskeriet helt sikkert putter et smil på læben.  

Hos BR er vi helt vilde med vandleg, og derfor har vi selvfølgelig et bredt udvalg af Aquaplay her på siden. Vandbanerne er bygget op via diverse moduler, og du får både en manual med til bygningen, men du kan også lade fantasien få frit løb og se, hvordan vandbanen ender.  

Vandleg med Aquaplay-vandbaner 

Der er ikke noget skønnere end at finde vandlegetøjet frem, når sommeren endelig står for døren. Børnene hopper rundt i badetøj, og haven er måske endda fyldt med badebassin, vandpistoler og en glidebane – alt det, der er et hit, når solen skinner! Aquaplay-legetøj behøver dog ikke at være forbeholdt sommeren. Der er nemlig rig mulighed for at tage vandbanen med indenfor. Et godt tip er at rykke legen ud på badeværelset, hvor det er nemt at tørre af efter børnene, hvis vandpjaskeriet tager en smule overhånd.  

Find den rette Aquaplay-vandbane her 

Aquaplay har udviklet vandbaner siden 1977, og i dag er de fortsat populære blandt børn i alle aldre. Hver enkelt vandbane inviterer dit barn til at udforske og lære, hvordan et lignende kanalsystem fungerer samt eksperimentere med brugen af sluser og pumper. 

Vandbanerne er nemme at stille op og kræver ikke værktøj eller dyb koncentration. Når banen står, som den skal, er det bare at sætte gang i ræset, styre vandstanden og transportere genstande rundt på vandet. Hvilken vandbane skal kickstarte jeres vandleg? Find den lige her!