365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Bademadrasser

En dukkert i poolen er altid skøn, men når vandet flyder med farverige bademadrasser, er det helt umuligt at lade være. Hos BR er en bademadras ikke blot en bademadras. Vi er helt sikre på, at du finder det sjoveste design her i vores udvalg - tag et kig på vores bademadrasser herunder.  

Vælg en bademadras til poolen i et sjovt design 

Mangler du en bademadras til børnene? Så skal den næppe være kedelig. Bademadrasser er et kæmpe hit, når der skal bades - uanset om det er ved stranden eller poolen. Hos BR har vi helt sikkert en bademadras, der falder i jeres smag. Vælg blandt andet imellem sjove madmotiver, fine farver, og måske er dit favoritkæledyr også iblandt?  

 

Fyld poolen med sjove legesager 

Er dine børn nogle rigtige vandhunde? Så skal badebassinet i haven naturligvis fyldes med sjovt vandlegetøj. Bademadrasser er ikke kun gode, når der skal slappes af i solen, imens du flyder på vandet - bademadrasser kan nemlig sagtens inddrages i sjove lege.  

  • Svøm om kap på en bademadras fra den ene ende af poolen til den anden. Masser af plask og gejst - hvem kommer først i mål? 

  • Øv jer i at hoppe fra poolkanten og lande perfekt på bademadrassen helt uden at falde i vandet - hvem har den bedste balance? 

  • Sæt gang i den sjoveste leg med både bademadrasser og vandpistoler. Pludselig kan bademadrassen bruges som skjold - hvem kan undgå at blive ramt? 

Der er altså rig mulighed for en masse sjove vandlege, hvor bademadrassen indgår. Det bedste af det hele er naturligvis, at bademadrassen også er det bedste sted at tage et hvil, når du bliver træt af at lege.  

 

Find din bademadras hos BR 

Er du klar til at flyde rundt i vandet med stil? Med en bademadras fra BR er der både plads til sjov og leg, men også til at nyde en is, imens du flyder rundt på vandet. Kast dig ud i oppustningen med mundtøjet eller alliér dig med en pumpe, hvis det hele skal gå lidt nemmere. Dyk ned i BR’s store udvalg, og se alle de finurlige designs - mon ikke du får svært ved at vælge.