365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Filtre til pools

Det er noget af et arbejde og en omkostning, hvis poolvandet skal skiftes fra bund til top, hver gang det er beskidt. Derfor er et poolfilter også en noget nemmere og smartere løsning! Her på siden finder du BR’s udvalg af filtre til pool, som er med til at holde vandet rent.  

Få renset og cirkuleret dit poolvand 

Vand står stille i en pool, og det gør alt andet lige, at der hurtigere dannes bakterier. Med rent og hygiejnisk vand får du bare mest ud af din pool - og hvem gider at have en pool stående, som ikke kan bruges? Hos BR finder du et udvalg af automatiske filteranlæg med forskellige tekniske specifikationer og gennemstrømningshastigheder. Med et automatisk filteranlæg kan du være sikker på, at din pool altid er klar til brug.

 

Hvilket filter skal du have? 

Når du skal finde den rette filterpumpe, er det antal kubikmeter, der er mest relevant for dig. Her er det vigtigt at gå efter, at pumpekapaciteten kan sikre effektiv rensning af vandet i bassinet på maks. 5 timer. Det afhænger altså alt sammen af størrelsen på din pool, dog er det essentielt at undersøge, da en for lille pumpe kan give hjørner spækket med alger og bakterier, hvorimod en for stor pumpe bidrager med et ekstra højt strømforbrug.  

Alle vores pumper er nemme at montere og installere blot ved at slutte slangerne til og tænde. Det er vigtigt at placere filteret så tæt på poolen som muligt, og underlaget skal gerne være en plan plade, der står på jord uden risiko for, at den vil synke.

 

Alt til din pool hos BR 

Vi har alt, hvad du skal bruge, så det bliver liv og glade dage at have en pool i haven. Har du styr på klor, støvsuger og pumper til din pool, så du kan skabe cirkulation og holde vandet rent? Det kan også være en god idé af anskaffe sig pool rens, så vandet hurtigt bliver rens og lækkert. Når der er styr på det, kan I begynde at fylde poolen med andet pool tilbehør samt forskelligt vandlegetøj og vandsport - for nu kan alt det sjove begynde!