365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Klor til pools

Du kender den helt sikkert. Den der lugt, som altid er synonym til svømmehaller. Det er naturligvis klor, vi snakker om, og hos BR kan du købe klor til din pool. Klor er en af de mest effektive måder at desinficere poolvandet, så det holdes fri for alger og bakterier.

Plej dit poolvand med klor

En pool i haven er ikke kun liv og glade dage. Den kræver nemlig også en masse opmærksomhed og pleje, så vandet holder sig rent og frit for alger og bakterier. Hos BR har vi samlet et udvalg af forskellige typer klor heriblandt både hurtigt- og langsomt opløselige klortabletter -  men hvornår skal du egentlig bruge hvad? 

Hos BR anbefaler vi, at du bruger de hurtigt opløselige klortabletter, når poolvandet trænger til at få et chok og blive renset igennem. De langsomt opløselige tabletter kan placeres i en kemikaliedispenser, som kan indstilles på et passende niveau og dermed sikre den rette dosering. En tommelfingerregel er, at der altid skal være nok klor i poolen til at løse pludselige rengøringsproblemer.  

 

Klor til badebassin og swimmingpool 

Hos BR har vi et bredt udvalg af tilbehør til pools, men rengøring og pleje af vandet er unægteligt det vigtigste. Det kan nemlig ikke undgås, at der hober sig bakterier op, når I bader meget, eller hvis der er meget regn, og poolen ikke er dækket til. Du kan tjekke, om poolen har klor nok ved at teste med en klorstrips - en ustabiliseret pool skal ligge mellem 0,5 og 1,5, og en stabiliseret pool skal ligge mellem 1 og 1,5.  

 

Få badevand af høj kvalitet 

Der er altså nok at holde styr på, når du skal sikre den rette pleje af dit poolvand. Når du klikker dig ind på produkterne her fra BR, kan du læse nærmere om alle vores plejeprodukter til pools samt blive klogere på virkning og anvendelse.  

Selvom det kan lyde besværligt, så er det altså det hele værd, så snart du har styr på processerne! Og så er din tur i poolen eller badebassinet ikke mere end få skridt væk.