365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Pool termometre

Hos BR ved vi, hvor afgørende en ordentlig temperatur i badevandet er – og hvordan holder du allerbedst styr på det? Selvfølgelig med et termometer! Her på siden har vi samlet vores udvalg af pool-termometre, så du lynhurtigt kan tjekke, om det er tid til en badetur eller ej. 

 

Mål temperaturen i poolen 

Der findes ikke noget skønnere end at starte dagen med et dyp i poolen! Men hvis du er en af de heldige ejere af en pool, så har du måske opdaget, at det er lidt skønnere at hoppe i en veltempereret pool frem for en pool, der er for kold eller varm. 

Måske er du helt vild efter det kolde gys, men de fleste nyder tiden i poolen allerbedst, når vandet har en lidt højere temperatur. Med et af vores termometre kræver det blot et hurtigt kig, og så kan du straks vurdere, om vandet er for koldt eller varmt til din smag. 

 

Pas godt på din pool

Uanset om du har en pool eller et badebassin i haven, så er det vigtigt at vedligeholde og passe godt på det, så hele familien kan få glæde af det sommeren igennem. Ikke nok med at det er rart at kende temperaturen, så du ved, hvad du skal forberede dig på, så kan du også bedre forebygge bakterievæksten. 

Det er ikke nogen hemmelighed, at en tur i poolen ofte er en favorit hos hele familien, og med det rette tilbehør til pools, er der intet, der kan stoppe jer! Hos BR har vi samlet alt, hvad I skal bruge til en sæson fyldt med plask, sjov og leg. 

 

Find dit termometer lige her!

Et pooltermometer er et must, når vandleg er en del af aktiviteterne i jeres have. Når jeres pool er velfungerende, og vandet vedligeholdes, så kan I både få en skøn badeoplevelse hver gang, men også få glæde af jeres pool sæson efter sæson. Du kan læse meget mere om rengøring og vedligeholdelse af din pool lige her

Er du klar til at kickstarte poolsæsonen og holde øje med, hvornår solen har varmet vandet tilpas, eller hvornår det er perfekt til et koldt gys? Vælg et temperatur fra vores sortiment lige her!