365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Pool testsæt

Sommeren kan bare komme an, når du har en pool. Pools kræver dog også lidt vedligehold, men du klarer nemt opgaven med et pool testsæt. Sættene indeholder blandt andet test strips til pool, som gør, at du kan få nogle gode badeoplevelser og nyde vandet. Find din pool tester på BR.dk.

Test badevandet med pool testsæt

På de lune sommerdage er det dejligt at have en pool, som du kan hoppe i. Når temperaturen stiger, varmer solen også badevandet op. Og selvom det i første omgang lyder skønt med varmt badevand, så stortrives bakterier også i de lune omgivelser. 

Vil du gerne undgå dette, er det vigtigt, at du vedligeholder poolen igennem hele sæsonen. Især er det en god idé, hvis du jævnligt tester dit poolvand med et pool testsæt. Sådan bliver opgaven knap så stor og ikke mindst tidskrævende gang på gang.

 

Typer af måleudstyr

Når du tester pool-vandet, er det kvaliteten og renheden af vandet, du kontrollerer. Det gør du ved at teste vandets forskellige værdier som blandt andet pH-balance og klor-indhold. Værdierne testes ved hjælp af en vandanalyse, som du kan foretage med forskellige typer af måleudstyr. 

Eksempelvis er der to forskellige udgaver af pool tester: 

  • Manuelt: Hold pool-testerens strips i poolvandet. Sammenlign herefter let farven på din test strips til poolen med den medfølgende farveskala, så du kan aflæse de valgte værdier og efterfølgende dosere de nødvendige vandplejemidler. 
  • Digitalt: Dyp pool-testerens indbyggede testskål i poolvandet. Aflæs nemt bagefter værdierne ved hjælp af en app, som du installerer på mobilen. På skærmen kan du se de pågældende værdier, og derudfra kan du dosere de rette mængder af plejemidler til vandet. 

Vær dog opmærksom på altid at følge producentens brugsanvisninger nøje, så du bruger pool testsættet korrekt.

 

Køb pool test strips på BR.dk

På BR.dk er der et stort udvalg af pools og ikke mindst pooltilbehør. Tilbehøret inkluderer blandt andet pool testsæt, som du bruger, når badevandet i poolen skal tjekkes. Når du bruger test strips til pools, kan du sikre optimal vandhygiejne, da du med testsættet kan teste, hvilken mængde af vandplejemidler du skal anvende. Kom nemt og enkelt i gang med at kontrollere kvaliteten og renheden af dit poolvand med et pool testsæt fra BR.dk.