365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Covers til pools

Der skal gøres en indsats for at holde din pool ren, men hvis du husker at dække din pool til med et cover, kan du komme et godt stykke hen ad vejen. Hos BR har vi covers til både runde og rektangulære bassiner, så de nemt kan dækkes til, når de ikke er i brug.  

Poolcover til vinteren 

Et badebassin i haven bliver ikke kun fyldt med usynlige bakterier og snavs i takt med, at familien bader i vandet. Et badebassin kan også blive fyldt med blade, græs, jord, insekter og andet skidt, som du derefter må stå og fjerne med et net, inden du hopper i næste gang. Men her er et poolcover en fremragende løsning på problemet!  

Et poolcover er oplagt i flere situationer både sommer og vinter: 

  • Om sommeren kan du lægge coveret over din pool for at holde på badevandstemperaturen og dermed undgå at bruge for mange ressourcer på at holde det varmt på anden vis.  
  • Om vinteren er poolen næppe i brug, og derfor er det godt at lukke af i denne sæson, så vandet er beskyttet for vind og vejr.  

Dæk poolen til efter brug 

At huske et overdække til din pool kan sammenlignes med en af de der pligter, der er lidt irriterende at gøre, men den langsigtede konsekvens af ikke at gøre det er endnu mere irriterende. Så selvom det kan virke besværligt, at du ikke bare kan løbe direkte fra aftenens badetur og ind igen, så vil du altså i sidste ende blive glad for, at du lige gav dig 1 minut til at lægge poolcoveret på, så vandet ikke bliver snavset.  

Find det rette cover til pool 

Hos BR finder du poolcovers i forskellige størrelser til gode priser. Har du et badebassin i haven, der pakkes ned om vinteren, er der ingen grund til at investere i et dyrt poolcover. Udvalget her hos BR er præget af lave priser, og poolcovers som er nemme at opbevare samt tage af og lægge på. Tag et kig på de forskellige muligheder og se, om vi har et overdække, der passer til jeres pool.