365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Pool underlag

Sommeren kommer til at suse af sted, når børnene har det skægt med badning og vandplaskeri i swimmingpoolen. Poolen kræver dog god vedligeholdelse og beskyttelse. Vil du gerne beskytte poolbunden, er det altid en alletiders idé at have et poolunderlag under. Se udvalget af underlag til pools på BR.dk – og nyd vandet sammen med vandhundene.

Sikre poolen med et underlag

Når sommersolen bager, er der næsten ikke noget bedre end at hoppe i noget tempereret vand. Og har du en pool derhjemme, kan vandhundene være svære at få op af det våde element igen. Vil du og børnene gerne have glæde af poolen mange somre fremadrettet, bør du have udstyret til poolen i orden. 

Pool-tilbehør dækker over mange produkter, herunder også både covers til pools og poolunderlag. Mens en pool overdækning beskytter vandet for blade og andet snavs, beskytter underlaget poolen mod småsten, spidse kviste og andet jordaffald, som alt sammen nemt slider på poolbunden.

 

Hvor stort skal underlaget være?

Poolunderlaget placerer du under poolen, lige meget om den står på græsplænen eller terrassen. Inden du dog køber underlaget her på BR.dk, er der et par ting, som er gode at overveje. Eksempelvis: 

  • Størrelsen på underlaget: Poolunderlag findes i forskellige former og størrelser. Har du en mindre pool, er det en god idé at vælge et underlag, som ikke er så stort. Er din pool derimod større, er det oplagt at købe et større underlag, der matcher poolen. Tænk også gerne på, hvor meget af underlaget der skal være synligt og tilgængeligt at kunne gå på dér, hvor poolen ikke står. 
  • Tykkelsen på underlaget: Underlag til pools fås i forskellige materialer, som har forskellige tykkelser. Hvor blødt eller hårdt skal underlaget være? Det afhænger både af materialet og tykkelsen af dette. 

 

Køb poolunderlag på BR.dk

På BR.dk er der et bredt udvalg af pools og ikke mindst pooltilbehør. Skal du have fat i et poolunderlag til poolen derhjemme, finder du forskellige varianter at vælge imellem til både mindre og større swimmingpools. Og skal du have andet til børnenes vandlege i haven, finder du eksempelvis også vandpistoler, glidebaner og andet vandlegetøj på BR.dk.