365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Runde pools

Med en pool i haven er sommeren reddet! Her på siden har vi samlet vores udvalg af runde pools i forskellige varianter og størrelser. Med en rund pool fra vores sortiment har det aldrig været nemmere at springe i og tage en forfriskende dukkert. Find den rette til din have lige her!   

Populære mærker

Afslappede timer i din runde pool 

Læn dig tilbage og nyd timerne i din runde pool, uanset om de byder på afslapning eller vild vandleg i selskab med børnene. En pool er en kæmpe favorit hos både store og små, som nyder vægtløsheden i vandet og den forfriskende følelse på en varm sommerdag.  

Det er ikke nogen hemmelighed, at jo større din pool er, jo mere plads har du og familien til at boltre jer på. Vi har både den runde pool til parret uden børn, men også de helt store varianter, hvor der er plads til hele familien.  

 

Find din indre vandhund frem  

En rund pool er perfekt til årets varme måneder, hvor du virkelig kan få lyst til at finde din indre vandhund frem. Vores varianter er fritstående, så de er nemme at montere og kan fjernes efter behov. Når du vælger en af vores pools med fast poolvæg, kan den stå ude hele året.  

Når du skal finde den helt rigtige pool til jeres familie, er det vigtigt at overveje, hvor mange mennesker, der skal bade i den. Derudover er det vigtigt, at du har styr på, hvor poolen skal stå – underlaget skal være plant, jeres præferencer ift. privatliv skal være opfyldt, og der skal være en fordeling af sol og skygge efter jeres ønsker. Når du har styr på alt det og valgt den rette pool her, mangler du blot alt tilbehøret til poolen – det er opskriften på den perfekte sommer! 

 

Rund fritstående pool til haven 

Hos BR har vi alt lige fra alt det praktiske og nødvendige udstyr til vandlegetøj, så du kan sende børnene i vandet og nyde lyden af hvin og grin fra solsengen på terrassen. Hvilken pool er lige noget for din familie? Tag et kig på de forskellige varianter og læs nærmere om dem ved at klikke dig ind på produkterne.