365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Udendørs spa

Hos BR er vi tossede med afslapning og velvære. Vi har derfor samlet et udvalg af nøje udvalgte udendørsspaer, der netop kan give det. Her er flere forskellige varianter at vælge imellem. Dyk ned i vores mange forskellige udendørsspaer her på siden.

 

Spa under åben himmel 

En kold drink, varmt vand og synet af en åben himmel, uanset om den er blå, grå eller spækket med stjerner. Et udendørs spa er ren luksus, og vi kan samtidig forsikre, at du og familien kan få mange gode timer i det boblende vand. 

Det allerbedste ved et udendørs spabad er, at det er lige magisk, uanset om det er i det spæde forår, på en af de lange sommeraftener eller i juletiden med et snedækket landskab og synlige åndedrag i frostvejret. Her på siden finder du vores udvalg af spabade, og du kan nemt og hurtigt blive helt klar til gode stunder med vores sortiment af pooltilbehør.  

Velvære og boblebad hjemme i haven 

En dag i velværens tegn er altid tiltrængt, og med et hjemmespa har du det afslappende spaophold lige uden for døren. Er I en børnefamilie, så vil de mindste helt sikkert elske et badebassin i haven, hvor de kan give den gas med badedyr og vandpjaskeri. Et spabad er til gengæld ren forkælelse for forældrene, som kan læne sig tilbage og koble helt fra – måske imens børnene svømmer rundt i bassinet ved siden af.  

Udendørs spabad til gode priser 

Hos BR kan du altså købe vandleg til både store og små, så hele familien kan nyde livet i haven. Også på de kolde dage, hvor det varme vand i kombination med den fríske luft virkelig gør godt for hovedet og kroppen.  

Drømmer du om lettilgængelig velvære på terrassen eller i haven 365 dage om året? Vi har udendørs bade i forskellige former og størrelser, så du kan finde den variant, der passer allerbedst til din familie. 

Med det rette spabad opsat i haven er det bare med at hoppe i badetøjet, få styr på drikkevarer og snacks, sætte noget behageligt musik på og læne dig tilbage – enten alene eller i selskab.