365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Legehuse

Et legehus kan nærmest være et ekstra hjem for børn. Her kan legen tage mange forskellige drejninger. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Hos BR har vi samlet en masse legehuse, der kan sætte gang i legen ude i haven. Dyk ned i udvalget, og find det helt perfekte legehus her.

 

Populære mærker

Guide: Sådan indretter du et legehus

Med et legehus får børnene et sted, der er deres helt eget! Her kan de udfolde sig i køkkenet, svinge støvsugeren, vande blomster eller noget helt fjerde - Her kan du finde gode idéer til, hvordan du kan indrette det hyggeligste legehus, som passer perfekt til dit barn. 

Legehuse

Et legehus bliver lynhurtigt en succes for helt små børn, som de kan få glæde af i mange år. De ser, når mor og far udfolder sig i køkkenet, svinger støvsugeren eller vander blomster, og hvad er bedre end sit helt eget sted, hvor man kan lege, at man gør kunsten efter?

Hos BR har vi samlet en bred vifte af legehuse i forskellige størrelser - både legehuse i træ og plastik.  Legehuset kan give dit barn sit eget lille rum i haven, hvor kun fantasien sætter grænser for de lege, der kan udspille sig med legekammerater på besøg.

 

Slip fantasien løs med et legehus til børn

Giv dine børn muligheden for at lege “far, mor og børn”, invitere på teselskab eller noget helt tredje med et legehus. Her kan de byde jer velkommen i døren, placere jer på en lille stol indendørs og servere kager og tekopper i plastik.

Med andre ord er et legehus altså den perfekte mulighed for at skabe aktiv og social leg, hvor barnet kan fordybe sig i sin egen fantasiverden. Alle legehuse er af allerhøjeste kvalitet, og dit barn vil helt sikkert elske at rykke legen ud i haven med en af husene her fra BR.dk.

 

Find legehuset på BR.dk

Legehuset byder på gode lege, hvor børnene bestemmer, og det kan også fungere som et tiltrængt pusterum for forældrene, hvor de får en pause fra at være kreative. Her kan børnene:

Mulighederne er uendelige. Legehuset har dannet rammerne for børns leg i mange år, og det er stadig populært i dag. Legehuset kan give børnene en pause fra Playstation eller Tv, så de kan komme ud og slippe fantasien løs. Udforsk vores udvalg i selskab med dit barn, så I sammen kan finde det sejeste legehus, hvor dit barn kan bruge en masse tid.