365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Husholdningslegetøj

Skal der være en husholderske med i legen, skal personen selvfølgelig have det rigtige udstyr. Det gør legen lidt sjovere. Hos BR har vi derfor fundet en masse husholdningslegetøj, der gør legen mere autentisk.

Husholdningslegetøj til en lille husmor eller -far

Børn skaber deres lege ud fra, hvad de ser - det kan være, hvad de ser på film, på gaden, eller hvad de ser i hjemmet til dagligt. Derfor er det heller ikke nogen overraskelse, at husholdningslegetøj er utroligt populært blandt små størrelser.

De opgaver, som voksne ofte synes er lidt hårde at komme igennem, er nemlig opgaver, som børnene ofte nyder at genskabe i en leg. De fleste børn ser op til deres forældre, og derfor er det ofte dette, der kommer til udtryk, når der sættes gang i en god rolleleg.

Tag alle hverdagsopgaverne med i legen

Dit barn vil helt sikkert lege med sit husholdningslegetøj fuld af stolthed, fordi det vil føles som et stort ansvar i hjemmet. Hvilken praktisk opgave er dit barns favorit? 

  • Rengøring - få styr på rengøringen med støvsuger, kost og gulvmåtte. Snart har I et skinnende rent hjem - husk at komme godt ud i hjørnerne.  

  • Tøjvask - overtag tøjvasken med din helt egen vaskemaskine og tørretumbler. Der er ingen tid at spilde, det er bare med at få tøjet i gang, så snart der er en plet på.  

  • Madlavning - sørg for dagens aftensmad, bag en lækker kage, eller servér morgenkaffen. BR har udstyret til køkkenlegen.

Husholdningslegetøj - måske får du en lille hjælper en dag?

Vil dit barn gerne hjælpe til, når du udfører praktiske opgaver i hjemmet? Med husholdningslegetøj kan dit barn øve sig og have det sjovt samtidig. Mon ikke, at det med tiden medfører en erfaren lille hjælper til dagens tøjvask, madlavning eller støvsugning?

Tag dit barn i hånden, og udfør dagens praktiske opgaver, imens han eller hun gør kunsten efter. Dyk ned i BR’s store udvalg af husholdningslegetøj - mon ikke der er noget for dit barn iblandt? Når du har fundet det rette, sørger BR for en sikker levering.