365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Husholdningslegetøj

Er dit barn begyndt at gøre dig kunsten efter, når du udfører de huslige pligter? Så er det måske på tide med noget husholdningslegetøj, der gør legen meget sjovere. Hos BR har vi derfor fundet en masse husholdningslegetøj til autentisk rolleleg såsom børnestøvsugere, rengøringssæt og meget mere.

Populære mærker

Husholdningslegetøj til en lille husmor eller -far

Børn skaber deres lege ud fra, hvad de ser - det kan være, hvad de ser på film, på gaden eller hvad de ser i hjemmet til dagligt. Derfor er det heller ikke nogen overraskelse, at husholdningslegetøj er utroligt populært blandt små størrelser.

Husholdningslegetøj er en sjov og lærerig måde at introducere børn for de daglige opgaver i hjemmet. De opgaver, som voksne ofte synes er lidt hårde at komme igennem, er nemlig opgaver, som børnene ofte nyder at genskabe i en leg, hvad end det er støvsugning, strygning eller rengøring. De fleste børn ser op til deres forældre, og derfor er det ofte dette, der kommer til udtryk, når der sættes gang i en god rolleleg.

Tag alle hverdagsopgaverne med i legen

Dit barn vil helt sikkert lege med sit husholdningslegetøj fuld af stolthed, fordi det vil føles som et stort ansvar i hjemmet. Hvilken praktisk opgave er dit barns favorit? 

  • Rengøring: Få styr på rengøringen med børnestøvsuger og rengøringssæt til børn. Snart har I et skinnende rent hjem - husk at komme godt ud i hjørnerne!

  • Tøjvask: Overtag tøjvasken med din helt egen vaskemaskine og tørretumbler. Der er ingen tid at spilde, det er bare med at få tøjet i gang, så snart der er en plet på. Husk at stryge tøjet med et strygejern og strygebræt, når tøjet er rent og tørt.

  • Madlavning: Sørg for dagens aftensmad, bag en lækker kage, eller servér morgenkaffen. Her hos BR.dk har vi al legemaden til køkkenlegen.

 

Husholdningslegetøj - måske får du en lille hjælper en dag?

Vil dit barn gerne hjælpe til, når du udfører praktiske opgaver i hjemmet? Med husholdningslegetøj i form af børnestøvsugere, rengøringssæt til børn og meget mere kan dit barn øve sig på de huslige pligter og have det sjovt samtidig. Mon ikke, at det med tiden medfører en erfaren lille hjælper til dagens tøjvask, madlavning eller støvsugning?

Tag dit barn i hånden og udfør dagens praktiske opgaver, imens han eller hun gør dig kunsten efter. Dyk ned i BR’s store udvalg af husholdningslegetøj - mon ikke der er noget for dit barn iblandt? Når du har fundet det rette, sørger BR for en sikker levering.