365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Indretning af legehus

Et legehus bliver lynhurtigt en succes for både større og mindre børn. Med et legehus får børnene et sted, som er deres helt eget, og hvor de kan udfolde sig i køkkenet, svinge støvsugeren og vande blomster – præcis som forældrene gør i det rigtige hjem. Her får du et par gode idéer til, hvordan I kan indrette det helt perfekte legehus hjemme hos jer. 

Mormors kolonihavehus 

Skal det være et legehus i stil med mormors kolonihavehus? Så kan du med fordel vælge en variant med veranda og gå efter en fin farve, så det får den hyggeligste stil – og samtidig kommer til at pynte i haven.  

Mormors kolonihavehus skal selvfølgelig være spækket med blomster i fine farver, og så skal bordet naturligvis udstyres med en ternet dug. I legehuset skal der altid være mulighed for at invitere mor og far på et glas saft og et stykke kage, imens flaget på verandaen vejrer i vinden.  

Find vores udvalg af både legehuse i træ og legehuse i plast, så dit barn kan komme godt igang med at indrette det fineste kolonihavehus, der emmer af hygge og indbyder til masser af udendørs leg. 

Indret med møbler

Hvis legehuset skal føles som et 'rigtigt hjem', er det oplagt at indrette med børnemøbler - det kunne for eksempel være børnestole, børnebord eller opbevaringskasser til al legetøjet.   

Legehus: Restaurant eller købmand?

Vælg et legehus med legekøkken eller en disk, hvor børnene kan servere skønne retter til forældre og legekammerater. Her kan dit barn både udfolde sig som kok og købmand, og der kan løbende tilføjes endnu flere legekøkken-redskaber, købmandsudstyr eller legemad, så repertoiret kan udvides.

Udfold kreativiteten med tilbehør 

Der er ingen grænser for, hvad du kan udstyre legehuset med! Indret det som en skønhedssalon, og lad dit barn ordne hår og makeup på sine venner, eller lav det til et værksted, hvis dit barn elsker at bore huller og slå søm i. Kun fantasien sætter grænser!

Det er et eventyr med et legehus i haven, og hos BR kan du starte eventyret! Tag et kig på vores sortiment af legehuse og find alt, hvad du skal bruge for at skabe det perfekte legehus i jeres have.