365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Legetøjsværktøj

Skal der prøves kræfter med hammer, søm og sav, er det et legetøjsværksted, du skal bruge. Hos BR har vi samlet en masse legetøjsværksteder, hvor håndværkerlegen kan tages til helt nye højder. Gå på opdagelse iblandt de mange spændende varianter her på siden.

 

Leg byggemand med legetøjsværktøj

Har dit barn set, hvordan du står i værkstedet og hamrer søm i, borer skruer i væggen og saver i store stykker træ? De fleste børn bliver inspirerede af forældrenes gøremål og vil ofte gerne være med, uanset om der er tale om rengøring, håndværk eller havearbejde.

Her på siden har vi samlet vores udvalg af legetøjsværktøj, så du ikke behøver at afslå, når dit barn også har lyst til at prøve en hammer, boremaskine eller vinkelsliber - præcis ligesom far eller mor gør. Se dit barn leve sig ind i rollelegen med legetøjsværktøj fra BR.dk. Her finder du blandt andet legetøjsværktøj fra Bosch, så I endda kan have matchende værktøj.

Legeværktøj - gør ligesom mor eller far

Børn skal lege med det, der interesserer dem - og nogle gange er byggeklodser og byggesæt bare ikke nok. Måske kan du mærke, at der er en lille håndværker gemt i maven på dit barn? Med et sæt legetøjsværktøj kan du klæde dit barn godt på til, når der en dag skal hjælpes rigtigt til. På samme måde vil dit barn føle sig som en del af det med et godt legetøjssæt fra BR’s udvalg. Vælg blandt andet:

  • En klassisk værktøjskasse med alle de basale redskaber. Værktøjskassen kan nemt transporteres rundt, så alle de små skader kan repareres.
  • Et havesæt indeholdende skovl, rive, planteske og kantskærer, så du kan udvikle grønne fingre ligesom mor eller far.
  • Den helt store arbejdsbænk, hvor der ikke mangler noget som helst! Her kan der både arbejdes, og legeværktøjet kan opbevares, når det ikke er i brug.

 

Find værktøjet til dit barn hos BR!

Vi har konstruktionslegetøj, som kan få dit barn til at føle sig som en ægte håndværker! Du kan tilmed vælge varianter med lyde og sjove funktioner, som kan gøre legen endnu mere virkelig.

Gå på opdagelse i vores udvalg, og find det rette værktøj allerede i dag. Vi sørger for en hurtig og sikker levering til din adresse.