365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Byggesæt

Med et byggesæt kan der blive skabt alverdens spændende projekter. Det er noget, der kan sætte gang i kreativiteten. Derudover udfordrer det motorikken på en sjov måde. Se de mange forskellige byggesæt fra BR her på siden. Her er noget til forskellige aldersgrupper.

 

Populære mærker af byggesæt

Byggesæt

Nogle børn er dygtige til at fordybe sig med en brugermanual og et sæt LEGO, og andre viser først rigtig interesse, når projektet er bygget færdigt, og der kan leges med det. Er dit barn en haj til at bygge? Hos BR har vi samlet et stort udvalg af byggesæt, og du finder alt lige fra det klassiske LEGO og Playmobil til byggesæt med magneter.

Et byggesæt kan fremme kreativiteten og styrke dit barns koncentration, samtidig med at der ikke er nogen større lykke, end når et byggeprojekt endelig er færdiggjort og klar til at pynte på børneværelset eller deltage i den næste sjove leg.

Mangler du et byggesæt til børn?

Hos BR har vi konstruktionslegetøj til drenge og piger! Mangler du et projekt, der kan bygges på en eftermiddag, eller skal det udgøre underholdning i hele efterårsferien? Byggesættene kommer i forskellige størrelser og sværhedsgrader, alt efter om det skal bygges alene, eller om der er hjælp at hente fra far eller mor:

  • Mange timers underholdning - både under bygningen, men også efter
  • Barnet kan sidde alene eller i selskab med et familiemedlem
  • Der er ikke blot tale om et simpelt stykke legetøj! Byggesættene kan styrke dit barns koncentration og evne til at blive en seriøs samler


Find et legetøjsbyggesæt her

Du har muligheden for at finde det byggesæt, der passer allerbedst til dit barns personlighed! Måske er dit barn kæmpe fan af biler? Måske bliver der set en hel masse Trolls i Tv? Eller måske vil du gerne introducere Star Wars?

Alt dette har du muligheden for at finde i vores store udvalg! Et byggesæt styrker finmotorikken, stimulerer fantasien og lærer barnet at koordinere - og hvis dit barn først får smag for det, er der ingen tvivl om, at det er den bedste underholdning! Dyk ned i det store udvalg, og sæt legen i gang med det helt rigtige byggesæt.