365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Byggesæt

Med et byggesæt kan I skabe alverdens spændende projekter. Det sætter gang i kreativiteten og udfordrer motorikken på en sjov måde. Se de mange byggesæt og samlesæt til forskellige aldersgrupper fra BR.dk her på siden.

 

Populære mærker af byggesæt

Byggesæt - en verden af muligheder

Nogle børn er dygtige til at fordybe sig med en brugermanual og et sæt LEGO, mens andre først viser rigtig interesse, når projektet er bygget færdigt, og der kan leges med det. Er dit barn en haj til at bygge? Så forkæl barnet med et byggesæt til børn!

Et byggesæt kan fremme kreativiteten og styrke dit barns koncentration, samtidig med at der ikke er nogen større lykke, end når et byggeprojekt endelig er færdiggjort og klar til at pynte på børneværelset eller deltage i den næste sjove leg.

 

Mangler du et byggesæt til børn?

På BR.dk har vi konstruktionslegetøj til drenge og piger! Mangler du et projekt, der kan bygges på en eftermiddag, eller skal det udgøre underholdning i hele ferien?  Der er derfor en lang række fordele ved byggesæt til børn:

  • Mange timers underholdning - både under bygningen, men også efter
  • Barnet kan sidde alene eller i selskab med et familiemedlem
  • Der er ikke blot tale om et simpelt stykke legetøj! Byggesættene kan styrke dit barns koncentration og evne til at blive en seriøs samler


Endnu en fordel ved byggesæt og samlesæt er, at det ikke kun er barnet, der kan lege med det. Faktisk er der også mange voksne og ældre børn, der finder glæde ved et sjovt byggesæt - her er LEGO® Icons særligt populære. Derfor kan hele familien være med til at bygge den nye model eller figur!

 

 

Vores udvalg af byggesæt og samlesæt til børn

Byggesættene kommer i forskellige størrelser og sværhedsgrader, alt efter om det skal bygges alene, eller om der er hjælp at hente fra far eller mor. I vores udvalg af bygge- og samlesæt til børn finder du:

  • Byggesæt fra anerkendte brands som LEGO, Playmobil og BRIO
  • Alt fra simple byggesæt til mere udfordrende samlesæt
  • Farverige byggesæt, der kan pynte på værelset


Vores byggesæt spænder fra enkle byggeklodser til komplekse samlesæt, der kræver præcision og tålmodighed. Dette betyder, at uanset dit barns alder eller niveau, har vi det perfekte byggesæt til at matche deres behov.

 

Find et legetøjsbyggesæt på BR.dk

Du har muligheden for at finde det byggesæt, der passer allerbedst til dit barns personlighed! Måske er dit barn kæmpe fan af biler? Måske bliver der spillet en hel masse Super Mario? Eller måske vil du gerne introducere Star Wars for dit barn?

Alt dette har du muligheden for at finde i form af et byggesæt blandt vores store udvalg her på siden! På BR.dk har vi samlet et stort udvalg af byggesæt, og du finder alt lige fra det klassiske LEGO og Playmobil til byggesæt med magneter.

Et byggesæt styrker finmotorikken, stimulerer fantasien og lærer barnet at koordinere - og hvis dit barn først får smag for det, er der ingen tvivl om, at det er den bedste underholdning! Dyk ned i det store udvalg, og sæt legen i gang med det helt rigtige byggesæt.