365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

LEGO® Star Wars

Er du helt vild med Star Wars-universet? Så kan du føre historien videre med LEGO® Star Wars! Genskab alle dine yndlingsscener, eller skab dit helt eget stjerneeventyr i selskab med Darth Vader, Luke Skywalker og Yoda. Hos BR har vi et stort udvalg af LEGO® Star Wars, og mon ikke vi har lige den figur, du står og mangler?

LEGO Star Wars - et hit hos børn og voksne!

På trods af at Star Wars går lang tilbage i tiden, er science fiction-filmene, videospillene og tv-serierne fortsat et kæmpe hit hos både børn og voksne. Er du en af dem, der ikke kan få nok af Star Wars? Måske har du allerede en stor samling af LEGO® legetøj, måske er du lige gået i gang. Uanset hvad, sørger BR’s udvalg for, at eventyret ikke stopper her - og så er der intet andet tilbage at sige end: “May the force be with you!”

Skal du være den nye Stormtrooper, Jedi eller Han Solo? Så tag et kig i vores udvalg af LEGO® Star Wars. Byg og leg med alle dine LEGO® Star Wars yndlingsfigurer, fartøjer, rumskibe og galakser.

Tag stjernekrigen med hjem i stuen

“For lang tid siden… I en galakse langt langt borte” - i kampen mellem de gode og onde er alle kneb tilladt. Kun du bestemmer, hvilke overnaturlige kræfter du kan gøre brug af i det store verdensrum. Måske skal du have fat i et lysende svær? Eller er du mere til en Stormtrooper-pistol, når du skal udslette fjenden?

Når sejren er hjemme, kan du flyve afsted med lysets hastighed klar til at bekæmpe morgendagens næste fjender. I LEGO® verdenen er du ikke begrænset af filmenes historie - her er det kun fantasien, der sætter grænser, og spændingen er aldrig mere end et Kessel-togt væk!

Find dit Star Wars-univers hos BR

Med LEGO® Star Wars får du alt det bedste! Underholdende byggeprojekter samt motiver og karakterer fra en højtelsket klassiker. Er du klar til dit galaktiske eventyr? Vi har alt, hvad du behøver for at kæmpe selv de største slag.

Vælg mellem større byggesæt, hvor legen aldrig stopper, eller byg din yndlingsfigur, som altid kan tone frem på hylden i værelset. Gå på opdagelse i vores sortiment, og start din LEGO® Star Wars samling allerede i dag!