365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

LEGO® æsker

LEGO® legesæt er fyldt med farverige byggeelementer i mange forskellige størrelser og former. Gå på opdagelse på BR.dk hvor du finder en bred vifte af spændende LEGO produkter som inspirerer til leg og sjove byggeidéer. Aldrig har læring været så sjovt.

Nyt LEGO® katalog for voksne

Voksenkataloget fra LEGO® byder på premium byggesæt, der er nøje udvalgt og designet specielt til voksne. Udforsk en verden af detaljerede modeller, der udfordrer og sikrer timevis af fordybelse. Dyk ned i det nye LEGO® katalog for voksne lige her.

Læs det nye LEGO® katalog

Dyk ned i det nye LEGO® katalog, hvor du kan se de mange seje nyheder, udforske alle de populære LEGO serier eller få inspiration til det næste store byggeprojekt. Masser af sjov og leg venter forude!

Opdag en sjov, ny verden!

Træd ind i det sjove LEGO® City univers, hvor der altid er fart over feltet. Udforsk de storslåede bygninger, ikoniske fartøjer og meget mere. Se vores udvalg af LEGO® City på BR.dk.

LEGO® Friends

Tag med vennerne Aliya, Paisley, Leo, Liann, Zac, Olly, Autumn og Nova på eventyr i Heartlake City, hvor der er uendelige muligheder for sjov og leg. Uanset om du er på jagt efter et LEGO® Friends legesæt til en magisk dag i parken eller en skøn dag på stranden, kan du finde det på BR.dk. Start dit LEGO® Friends eventyr i dag!

Slip din indre bygmester løs

Med LEGO® klodser bygges der bro mellem voksne og børn i alle aldre. Byggeklodserne bliver til lige det, du ønsker og giver derfor anledning til at slippe det indre legebarn løs og bygge luftkastellerne helt op til loftet. Find din favoritfigur – slip fantasien løs!

 

Tre grunde til at vælge LEGO® æsker til dine børn:

  • Passer til alle børn i alle aldre
  • Kan bygges op og bygges om
  • Skaber leg på tværs af køn og alder

Lego® produkterne er lavet til at lære og underholde på én gang. Hos BR finder du et kæmpe udvalg af spændende pakker og temaer, der kan fange både børn og voksne i mange timers leg og skabe mulighed for at samles på tværs af både alder og køn.

Er du vild med at lege på gulvet, så køb LEGO® æsker, og få den optimale mulighed for at slippe fantasien løs og bygge uden grænser eller regler.

 

Sådan vælger du den rigtige pakke

Når det kommer til LEGO® legetøj, handler det i høj grad om inspiration og kreativitet. For mange bliver det lettere at være kreativ, når der kan arbejdes ud fra egne interesser. Det gælder også for børn. Derfor kan du med fordel overveje følgende, når du skal vælge LEGO produkter til dine børn:

- Interesse: Hvor ligger barnets interesser? Er det inden for køretøjer, eller er det mere Marvels superhelte, der vækker leg og kreativitet?

- Motoriske evner: Børn er forskellige, og derfor er det meget forskelligt, hvor langt fremme de er motorisk. Hvor nogle med lethed kan samle selv de mest avancerede design, er andre bedre til de mere frie pakker med plads til leg og fortolkning.

 

LEGO®, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, DIMENSIONS, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS, MIXELS and NINJAGO are trademarks of the LEGO Group. ©2016 the LEGO Group.