365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv
0

LEGO®

LEGO®-legesæt er fyldt med farverige byggeelementer i mange forskellige størrelser og former. Gå på opdagelse på BR.dk hvor du finder en bred vifte af spændende LEGO-produkter som inspirerer til leg og sjove byggeidéer. Aldrig har læring været så sjovt.

LEGO® Serier

Kategorier

Slip din indre bygmester løs

Med LEGO® bygges der bro mellem voksne og børn i alle aldre. Byggeklodserne bliver til lige det, du ønsker og giver derfor anledning til at slippe det indre legebarn løs og bygge luftkastellerne helt op til loftet. Find din favoritfigur – slip fantasien løs!

 

Tre grunde til at vælge LEGO® til dine børn:

  • Passer til alle børn i alle aldre
  • Kan bygges op og bygges om
  • Skaber leg på tværs af køn og alder

Lego® er lavet til at lære og underholde på én gang. Hos BR finder du et kæmpe udvalg af spændende pakker og temaer, der kan fange både børn og voksne i mange timers leg og skabe mulighed for at samles på tværs af både alder og køn.

 

Er du vild med at lege på gulvet, så køb LEGO®, og få den optimale mulighed for at slippe fantasien løs og bygge uden grænser eller regler.

 

Sådan vælger du den rigtige pakke

Når det kommer til LEGO®-legetøj, handler det i høj grad om inspiration og kreativitet. For mange bliver det lettere at være kreativ, når der kan arbejdes ud fra egne interesser. Det gælder også for børn. Derfor kan du med fordel overveje følgende, når du skal vælge LEGO til dine børn:

- Interesse: Hvor ligger barnets interesser? Er det inden for køretøjer, eller er det mere Marvels superhelte, der vækker leg og kreativitet?

- Motoriske evner: Børn er forskellige, og derfor er det meget forskelligt, hvor langt fremme de er motorisk. Hvor nogle med lethed kan samle selv de mest avancerede design, er andre bedre til de mere frie pakker med plads til leg og fortolkning.

 

LEGO®, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, DIMENSIONS, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS, MIXELS and NINJAGO are trademarks of the LEGO Group. ©2016 the LEGO Group.