365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

LEGO® City

Du bydes velkommen til det spændende og sjove univers af LEGO® City. Med LEGO City kan dit barn udforske og bygge realistiske og ikoniske fartøjer, mægtige maskiner og bygninger. Alle de kendte figurer fra LEGO City tv-serien er med til at skabe et fantastisk eventyr, som dit barn kan leve sig ind i.  

LEGO® City universet 

Oplevelsen ved at lege med LEGO ® City er eventyrlig og udforskende. Fantasien får fri leg og der er garanteret sjov med hverdagens helte fra LEGO City tv-serien. Med et legesæt fra LEGO City kan børnene gå på opdagelse og udvikle sig kreativit med at bygge realistiske biler og bygninger, som kan være med til at forme den sjove leg.  

Legen i fokus 

Børn er vilde med at bygge og opfinde egne sjove historier igennem legen. I LEGO® City universet er barnet deres egen bygherre der opfører detaljerede bygninger og fartøjer. Her kan rollelegen få frit udspil som brandmanden der skal ud til en brand, og slukke den faretruende ildebrand eller hjælpe katten ned fra det høje træer. Det er kun fantasien og kreativiteten der sætteres grænser for legens udvikling med LEGO City. 

Køb LEGO® City på BR.dk 

Få fingrene i et LEGO® City legesæt og giv børnene mulighed for at fordybe sig i en realitisk og uendelig verden af eventyr og udforskning.  Er der brug for flere spændende produkter fra LEGO® enorme verden af sjov leg kan du finde hele LEGO Universet her.