365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

LEGO® DUPLO

Legen starter tidligt - også med LEGO® æsker! LEGO® DUPLO® universet sørger for sjov leg med byggeklodser, som er sikre for selv de mindste. Find byggesæt fulde af detaljer, temaer, farver og former, og lad barnet lære gennem leg. Hos BR har vi et bredt udvalg af LEGO® DUPLO®, og du finder det hele her på siden. 

Barnets første LEGO® legetøj!

Der er noget helt særligt over barnets første LEGO® legetøj, og for de fleste bliver det et byggesæt fra LEGO® DUPLO®. Hos LEGO® er der hverken sparet på detaljerne eller kvaliteten, og fantasien bag hver enkelt byggesæt er bestemt i øjenhøjde med børnene.

LEGO® DUPLO® sæt er perfekte til at udvikle byggefærdigheder og evner til rollelege for børn i alderen 1½-5 år. De mindste elsker som bekendt at putte legesagerne i munden, og det er heller ikke noget problem med LEGO® DUPLO®, som er designet uden giftige materialer og skarpe kanter.  

Leg og læring med LEGO® DUPLO®

Vi elsker, når vores små børn lærer nye ting, og med LEGO® DUPLO® har du den perfekte mulighed for at kombinere leg og læring. Alle modellerne er nemme at bygge, og det farverige DUPLO® sortiment rummer en fantastisk blanding af ikoniske temaer, genkendelige omgivelser og velkendte figurer. I vores udvalg finder du blandt andet:

  • LEGO® DUPLO® togsæt

Lad dit barn eksperimentere med bygningen af sin egen togbane! Her er der ingen grænser for, hvor banen skal gå hen - under sofaen, igennem køkkenet og ind på børneværelset.

  • LEGO® DUPLO® min første brandhelikopter og politibil

Lær dit barn om redningskøretøjerne, som vi ofte ser på gaden, og imitér lydene sammen for at gøre legen endnu mere levende!

  • LEGO® DUPLO® lastbil og gravemaskine

Lad dit barn lege og lære om dagligdagen på byggepladsen, hvor der bliver gravet sand, bygget med beton og meget andet.

STORE legeoplevelser med LEGO® DUPLO®

Hos BR finder du et stort udvalg af LEGO® DUPLO® og i takt med, at dit barn vokser, kan du også finde LEGO® Friends og meget andet i vores sortiment. Gå på opdagelse i vores sortiment, og find LEGO® DUPLO® byggesæt til dit barn allerede i dag.