365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

LEGO® Friends

Velkommen til Heartlake - et sted fuldt af sjov og venskaber, hvor der altid er hjælp at hente for dem, der har brug for det. Tag med de fem bedste venner - Emma, Olivia, Andrea, Stephanie og Mia på eventyr i din helt egen verden fuld af spænding. Du kan se alle BR’s LEGO® Friends pakker her på siden.

Byg dit eget univers med LEGO® Friends pakker

Med det store og varierede udvalg af LEGO® Friends pakker kan du skabe dit helt eget univers i byen Heartlake. Her bliver der skabt historie hver dag, når vennerne hænger ud og oplever nye ting i selskab med byens beboere.

Måske drømmer du om, at din by skal indeholde en frisørsalon, et badeland eller måske et lækkert bageri? Der er ingen grænser for, hvordan du kan indrette din venskabsby. Du bestemmer rammerne - det vigtigste er, at du har det sjovt.

 

Magiske venskaber med LEGO® Friends

Vi elsker legetøj, der kombinerer leg og læring. Med LEGO® Friends kan du klæde dit barn godt på til at komme ud og danne venskaber med alt, hvad det indebærer. Hver enkelt af veninderne fra LEGO® Friends har hver sin unikke personlighed, men på trods af deres forskelligheder, er de alligevel de bedste veninder - og det er værd at tage med i livet!

Skal veninderne en tur på ridebanen? Eller er de mere til sus i maven i forlystelsesparken? Det kan også være, at de skal en tur på camping med snobrød og soveposer? Mulighederne er mange!

Mød LEGO® Friends vennerne her

LEGO® Friends serien er en af de mest populære fra LEGO® Gruppen, og hos BR forstår vi godt hvorfor. De små søde historier, friske farver og gode venskaber er noget, som ethvert barn vil falde for. Én ting er sikkert: med LEGO® Friends får dit barn mange timers leg - både alene eller i selskab med venner.

Udforsk vores udvalg her hos BR, og lær pigerne fra LEGO® Friends at kende. Start samlingen til dit barn allerede i dag, og før du ved af det, er der dannet en lille by fyldt med sjove oplevelser og søde beboere.