365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

LEGO® Friends

Velkommen til Heartlake - et sted fuld af sjov og venskaber, hvor der altid er hjælp at hente for dem, der har brug for det. Tag med de otte LEGO® Friends venner - Aliya, Paisley, Leo, Liann, Zac, Olly, Autumn og Nova på eventyr. De er startet på Heartlakes internationale skole og er klar til at få nye, gode venskaber. Du kan se alle BR’s LEGO® Friends pakker her på siden.

Byg dit eget univers med LEGO® Friends pakker

Med det store og varierede udvalg af LEGO® Friends pakker kan du skabe dit helt eget univers i byen Heartlake. Her kan du skabe din egen historie hver dag, når vennerne hænger ud og oplever nye ting i selskab med byens beboere.

Måske drømmer du om, at din by skal indeholde en lækker Diner, en Skate Park eller måske et hundeinternat? Der er ingen grænser for, hvordan du kan indrette din venskabsby. Du bestemmer rammerne - det vigtigste er, at du har det sjovt.

 

Forskellige sammen med LEGO® Friends

Vi elsker legetøj, der kombinerer leg og læring. Med LEGO® Friends kan du klæde dit barn godt på til at komme ud og danne venskaber med alt, hvad det indebærer. Hver enkelt af vennerne fra LEGO® Friends har hver sin unikke personlighed, men på trods af deres forskelligheder, er de alligevel de bedste venner - og det er værd at tage med i livet!

Skal de mødes over en lækker, kold Bubble Tea? Eller ose i midtbyens blomster- og design butikker? Det kan også være, at de skal en tur på camping med snobrød og soveposer? Mulighederne er mange!

 

Mød LEGO® Friends vennerne her

LEGO® Friends serien er en af de mest populære fra LEGO® Gruppen, og hos BR forstår vi godt hvorfor. De små søde historier, friske farver og gode venskaber er noget, som ethvert barn vil falde for. Én ting er sikkert: med LEGO® Friends får dit barn mange timers leg - både alene eller i selskab med venner.

Udforsk vores udvalg her hos BR, og lær vennerne fra LEGO® Friends at kende her:

  • Aliya: Hun går op i skole, lektier og hendes frivillige arbejde på dyreinternatet. De andre LEGO® Friends venner synes, at Aliya er en omsorgsfuld veninde.
  • Autumn: Elsker outdoor-livet, er nysgerrig, eventyrlysten og rigtig god til at lytte. Tag med hende på eventyr i naturen! 
  • Leo: Det bedste han ved er hygge og god mad! Han er hensynsfuld og sørger for god stemning for alle.
  • Zac: En ægte drillepind, der altid laver sjov og får sine venner til at grine. Han er fuld af fart og har masser af fritidsinteresser. 
  • Liann: Kreativ og positiv er to af de kvaliteter, der beskriver Liann allerbedst. Hun er typen, der aldrig giver op og så elsker hun at tegne og stå på skateboard. 
  • Olly: Her har vi Heartlake's helt egen igangsætter! Han er karismatisk, overbevisende og fuld af kreativ energi. Han kan både sy trendy tøj ud af genbrugsstoffer og skyde fede videoer. 
  • Nova: En supersej gamer, der er dygtig til at reparere både sit eget og vennernes tekniske udstyr. Hun er direkte, ærlig og holder meget af sine venner. 
  • Paisley: En sød, følsom veninde, der er god til at lytte - Og så er hun en drøndygtig musiker, der elsker at udtrykke sig gennem sin musik. 

 

Start samlingen til dit barn allerede i dag, og før du ved af det, er der dannet en lille by fyldt med sjove oplevelser og søde venner!