365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

LEGO® Marvel Super Heroes

Spiderman, Hulk, Iron Man, Black Widow eller en af de andre - hvilken Marvel-superhelt er din favorit? Med LEGO® Marvel Super Heroes kan du bringe Marvel-filmene til live i et vaskeægte LEGO® univers. Vælg mellem sjove byggesæt og seje figurer, og genskab dine yndlingsscener. Her er noget for enhver alder!

Den magiske verden med Marvel

Findes der noget sejere end superhelte? Når de actionprægede Marvel-film spiller på skærmen, er det svært ikke at blive draget ind i universet fyldt med superkræfter, seje dragter og farefulde missioner. Alliér dig med de andre superhelte, og få ram på skurkene, så I kan redde verden.

Er du klar til fantastiske eventyr med superheltenes helt egne fartøjer, udstyr og våben, og hvordan skal det ende, når udfaldet ligger i dine hænder? Med BR’s udvalg af LEGO® Marvel får du de bedste rammer til en vaskeægte superhelte-leg efter alle kunstens regler.

Sæt legen i gang med dine yndlingssuperhelte

Ønsker du at være iført panserdragten som Iron Man, så du kan klare at blive skudt med alverdens missiler i kampens hede? Eller vil du klatre op og ned af bygningsmure som en ægte Spider-Man? Det kan også være, at du har lyst til at være den stærkeste af dem alle som Hulk?

Med de detaljerede LEGO® sæt, som bygges op fra bunden, er det spændende at se, hvor meget der står pænt, når Marvel-figurerne er færdige med at efterlade ødelæggelse på deres vej. Med BR’s udvalg kan du blandt andet komme på besøg i Iron Mans våbenkammer, Avengers-tårnet og bestyre Black Panthers drageflyver.

Køb LEGO® Marvel Super Heroes her

Genskab ikoniske scener, eller opfind dine egne actionfyldte eventyr med de seje minifigurer, fartøjer, bygninger og våben. Med de mange forskellige LEGO® sæt inden for temaet kan enhver spirende ung (og ældre) superhelt opdage deres evne til at bygge noget super.

Bare fordi filmen er slut, betyder det næppe, at eventyret stopper. Fortsæt eventyr med dit LEGO® Super Heroes - hvem ved, måske kan du få historien til at ende endnu bedre end i filmen? Udslæt skurke som Loke og Thanos allerede i dag. Udforsk udvalget, og find det rette byggesæt her.