365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

LEGO® Art

Er du en af dem, der forbinder LEGO® med legetøj til børn? Så har du helt sikkert ikke stiftet bekendtskab med LEGO® Art. Byggesæt fra LEGO® Art giver voksne byggere en pause fra hverdagen med fordybelse og ikoniske motiver i unikke mosaiksæt. Gå på opdagelse i vores udvalg herunder, og find din favorit.

LEGO® for voksne

Det er helt okay at bygge LEGO®, selvom du er blevet voksen. LEGO® behøver nemlig ikke nødvendigvis at være noget, du leger med bagefter. LEGO Group har efterhånden formået at skabe en bred vifte af LEGO® serier, som egner sig til den voksne bygger - og LEGO® Art er én af dem.

LEGO® Art bidrager med en helt særlig byggeoplevelse for alle med interesse for kunst, musik og film. Fra indflydelsesrige kunstnere og velkendte musikere til berømte filmfigurer vil LEGO® Art samlersæt være perfekt vægkunst til hjemmet eller kontoret.

Vælg mellem ikoniske motiver

De ikoniske motiver spænder bredt fra Iron Man til Marilyn Monroe - og der er noget for enhver smag. Der er ingen tvivl om, at der er tænkt på hver enkelt lille detalje. Du kan endda fordybe dig i en podcast, som byder på historier med tæt tilknytning til figuren på dit byggesæt.

LEGO® Art er kunst på en helt ny måde! Ikke nok med, at du får en unik byggeoplevelse, hvor du kan fordybe dig, så vil det færdige værk også udgøre en vægkunst, der nemt kan måle sig med et maleri.

LEGO® Art - en unik byggeoplevelse

Slå kreativiteten løs, og fordyb dig i dit næste projekt. Med de mange valgmuligheder kan du ende op med en ikonisk samling af LEGO® Art værker, som du kan hænge rundt omkring i boligen eller måske endda samle på en enkelt væg.

Det bedste af det hele er, at selvom der findes en manual, så er det helt op til dig, hvordan dit kunstværk skal ende ud. Hver enkelt mosaiksæt rummer 3 eller 4 byggemuligheder, og 2 af sættene rummer ligeså en større byggeudfordring - hvis du altså har mod på det.

Gå på opdagelse i vores udvalg af LEGO® Art, og find det eksemplar, der skal kickstarte din næste byggeoplevelse.