365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

LEGO® spil

Nogle gange trænger du bare til et godt spil! Ikke altid et brætspil i selskab med andre, men et videospil til pc eller konsol, hvor der er plads til fordybelse og at forsvinde ind i en helt anden verden! Her på siden finder du et bredt udvalg af LEGO® videospil.

Et spil i bedste virtuelle LEGO® stil

Måske er dit barn kæmpe fan af LEGO® Ninjago™ eller helt vild med de små LEGO® minifigurer, som tager ud på nye eventyr? Med LEGO® spil er der i hvert fald rig mulighed for at trække dine yndlingsfigurer og -universer med ind i den virtuelle verden, hvor nye missioner og udfordringer venter på sig.

LEGO Group har formået at skabe en verden, som ikke blot er LEGO® klodser. I dag er det velkendte og højtelskede univers taget med til nye dimensioner, og der er noget for enhver smag - uanset om du bruger PlayStation 5, Nintendo eller Xbox.

Hvilket LEGO® videospil er dit foretrukne?

At være LEGO® fan kan være et bredt begreb! Måske er dit barn helt vild med at bygge sjove figurer og monumenter op fra bunden, måske er dit barn helt vild med at lege med de færdige kreationer, eller måske er der et bestemt LEGO® univers, som bare er en klar favorit!

Det er også derfor, at vi har et bredt udvalg af LEGO® videospil, så vi er helt sikre på, at der er noget for enhver smag:

  • Spil med dine yndlingssuperhelte, og bekæmp de onde skurke i spændende og actionfyldte omgivelser.
  • Gå ind i den virtuelle verden af LEGO®, hvor der kun findes LEGO® klodser! Tag på opdagelse, find skjulte skatte og skab en verden helt efter dine ønsker.
  • Spil med karakterer fra din yndlingsfilm i den virtuelle LEGO® verden. Hvad end det er Star Wars, Harry Potter eller noget helt tredje, så er du klar til nye missioner med LEGO® spillet.

Find din LEGO® underholdning hos BR!

Trænger dit barn til en pause fra hverdagen en gang imellem? Så har vi spillet, der kan hjælpe med det. Gå på opdagelse i vores udvalg af LEGO® spil, og find det, som du allerhelst vil have!