365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Xbox

Leder du efter nye, spændende spil til Xbox? Hos BR.dk finder du altid et stort udvalg af spil til både Xbox One og Xbox Series X, og vi udvider løbende sortimentet med nyt fra det populære Xbox-brand, så du kan få mest muligt ud af din konsol.

Find populære spil fra

Hvad er Xbox?

Den originale Xbox er en spillekonsol produceret af Microsoft i 2001. Siden er der kommet flere forskellige Xbox-konsoller på markedet, blandt andet Xbox One, Xbox Series S og Xbox Series X, der hver især har deres særlige kendetegn. De nyeste modeller er Xbox Series S og Xbox Series X, der blev lanceret samtidig i november 2020. Den primære forskel på de to konsoller er, at Xbox Series X viser spillene i 4K og leveres med en Blu-ray-discafspiller, hvorimod X Series S er udviklet til spil uden disc og som udgangspunkt viser spillene i 1440, medmindre du skalerer til 4K. Begge konsoller har brugerdefineret SSD-harddisk og kommer i et stilrent og enkelt design, der trækker tydelige tråde til Xbox’ tidligere konsolmodeller.  

 

Find mange populære spil til Xbox One og Xbox Series X

Er du den heldige ejer af en Xbox One eller en Xbox Series X, og trænger du til ny underholdning og nye udfordringer? Vi tilbyder spil til Xbox, som både børn og voksne vil elske at spille såvel alene som sammen, og uanset hvilke temaer, der fanger jer, er det muligt at finde et godt spil, der rammer jeres interesser. Særligt vores sports- og adventurespil er populære, og det er altid fedt med et nyt spil til Xbox at give sig i kast med.  

 

Xbox er en gave til hele familien

At spille Xbox er noget, som hele familien kan være sammen om, og selvom I er fokuserede på skærmen, kan det også hurtigt blive til mange gode grin og samtaler, imens I dyster mod hinanden. Xbox er suveræn både til venne- og familiehygge, og der er nærmest altid en, der kan overtales til at snuppe et spil eller to. Se de mange muligheder inden for Xbox her, og bestil dine ønskede produkter hjem i dag.