365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Nintendo Switch spil

Hvad er en Nintendo Switch uden et udvalg af sjove spil? Find alt fra spændende eventyrspil og udfordrende mysterier til strategiske fodboldspil i vores univers af Nintendo Switch spil på BR.dk.

Sjove spil til Nintendo Switch

Med en Nintendo Switch konsol ved hånden har du mulighed for at spille dine spil hvor end du vil, og når du vil. Du kan derfor både tage dit favoritspil med på ferie, med på den lange togtur eller endda med udendørs, når dine forældre hårdnakket bestemmer, at du ikke skal sidde indenfor på sådan en dejlig sommerdag.

Men ingen Nintendo Switch uden sjove spil! Derfor har vi her på siden samlet et varieret udvalg af de nyeste spil på markedet, men også gode gamle klassikere. Der er så mange muligheder, at det næsten kan være svært at vælge, men den gode nyhed er, at du aldrig kan have for mange spil til Nintendo Switch!

 

Nintendo Switch spil til alle interesser

Nintendo Switch er blandt andet kendt for sin evne til at samle venner og familie omkring sjove og engagerende spil. Er du derimod mest til at spille alene, har vi også spillet, der passer til dig. Uanset om du er til svære strategispil, hurtige racerspil eller fortryllende eventyrspil, så har vi noget for enhver smag på BR.dk.

Er du i tvivl om, hvilket spil du eller dit barn skal have? Så har vi tre gode bud lige her:

  • Pokémon: Alle børn kender og elsker Pokémon, og her på siden finder du ikke kun ét, men flere af de populære spil i den spændende Pokémon-verden med Ash, Pikachu og alle de andre. Tag på vilde eventyr med Pokémon til Nintendo Switch og få én på opleveren!
  • Super Mario: Super Mario er en ægte klassiker! I vores sortiment finder du både de gode gamle spil, men også nyere koncepter som Mario Kart. I alle spillene møder du Mario, Luigi, Peach og alle de andre, som står klar til at tage med dig på eventyr.
  • LEGO®: Med Nintendo Switch spil fra LEGO® kan du tage på eventyr i en af de mange forskellige verdener. Er du mest til LEGO® Star Wars, LEGO® Ninjago eller LEGO® Marvel Super Heroes? Find dit favorit spil lige her på siden.

Køb spil til Nintendo Switch online hos BR

Med en Nintendo Switch konsol kan du spille på flere forskellige måder. Du kan koble konsollen til TV’et og spille løs på storskærm, du kan sætte skærmen på bordet og spille med din Nintendo Switch controller, eller du kan vælge den håndholdte version og tage den med på farten. Uanset hvilken måde, du foretrækker at spille på, så passer spillene her fra siden til dine ønsker. Køb dit nye Nintendo Switch spil på BR.dk og start dit næste store eventyr!