365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Nintendo Switch spil

Hvad er en Nintendo Switch uden et farverigt udvalg af sjove spil? Der er i hvert fald ikke meget underholdning at komme efter i en sort skærm med et par knapper, og derfor har vi gjort os umage for at samle et bredt udvalg af Switch-spil. Her er helt sikkert også noget for dig!

Spil dine spil, hvor du vil

Efter lanceringen af Nintendo Switch-konsoller har du mulighed for at spille dine spil - hvor du vil, og hvornår du vil. Du kan altså tage dit favoritspil med på ferie, Super Mario med på den lange togtur eller Just Dance med udendørs, når dine forældre hårdnakket konkluderer, at du ikke skal sidde indenfor på sådan en dejlig sommerdag.

Her på siden har vi samlet et varieret udvalg af de nyeste spil på markedet, men også gode gamle klassikere. Så mange muligheder, at det næsten kan være svært at vælge, men den gode nyhed er, at du aldrig kan have for mange spil!

De bedste Nintendospil til børn

BR er børnenes verden, og derfor har vi naturligvis en masse gode spil til børnene! Er du i tvivl om, hvilket spil dit barn skal have? Så har vi tre gode bud lige her:

  • Pokémon

Alle børn kender Pokémon, og hos BR finder du ikke kun ét, men flere af de populære spil i den spændende Pokémonverden med Ash, Pikachu og alle de andre.

  • Super Mario

Super Mario er en ægte klassiker! I vores sortiment finder du både de gode gamle spil, men også nyere koncepter som Mario Kart.

  • Just Dance

Just Dance er for dig, der elsker at danse! Dans til dine yndlingssange og få rørt dig, imens du spiller Nintendo - det bliver ikke bedre.

 

Køb spil til Nintendo Switch online hos BR

Med en Nintendo Switch-konsol kan du spille på flere forskellige måder. Du kan koble konsollen til Tv’et og spille på den traditionelle måde, du kan sætte skærmen på bordet og spille med din Nintendo Switch-controller, eller du kan vælge den håndholdte version og tage den med på farten. Du kan bruge dine spil, uanset hvilken spillemetode du vælger.