365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Nintendo Switch konsoller

En Nintendo Switch er blevet yderst populær blandt mange. Den kan nemlig en masse forskellige ting, og du kan nyde mange spilletimer i selskab med en Nintendo Switch. Hos BR har vi samlet forskellige modeller af Nintendo Switch.

 

Nintendo Switch-konsoller med på farten

En spillekonsol, der kan tages med på farten - ja du hørte rigtigt. Måske er du vant til at spille hjemme i stuen, men med en Nintendo Switch-konsol kan du spille, lige det du vil, lige hvor du vil, og lige hvornår du vil!

Hos BR har vi samlet vores udvalg af konsoller fra Nintendo. Nogle er blot håndholdte, imens andre både kan tages med på farten og sættes til Tv’et - det bliver ganske enkelt ikke nemmere! Så hvis du nyder at spille i toget, i bussen eller i venteværelset til tandlægen, så er det en Nintendo Switch-konsol, som du skal have fat i.

Nintendo Switch-konsol - Underholdning lige ved hånden

Nogle gange kan du ende i nogle kedelige situationer - måske ser mor og far noget kedeligt i Tv’et, eller også er der ingen andre børn med til familiemiddagen. Her kan en Nintendo Switch-konsol redde dig som den underholdning, du altid har lige ved hånden. Vælg mellem flere versioner her hos BR:

Nintendo Switch Lite-konsol

Denne konsol er letvægtig og har integrerede håndkontroller, så du nemt kan finde den frem, uanset hvor du er. Du kan samtidig spille i selskab med venner eller familiemedlemmer vha. Local Wireless.

Nintendo Switch-konsol

Det er rart med en spilkonsol, der kan medbringes overalt, men det er endnu bedre, når den kan tilsluttes Tv’et i hjemmet. Hvis du er på jagt efter det, er det en Nintendo Switch-konsol, du skal have fat i.

Køb din Nintendo Switch-konsol og -spil hos BR!

Når du har valgt den rente Nintendo Switch-konsol til dig, så er det blot med at få samlet et stærkt udvalg af spil, som du kan få stor glæde af. Tag et kig på vores udvalg af Nintendo Switch-spil, og vælg blandt andet imellem Pokémon, Just Dance og Super Mario.