365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Nintendo Switch konsoller

Med en Nintendo Switch er du sikret timevis af underholdning uanset, hvor du er. Udforsk vores store udvalg af Nintendo Switch konsoller og find lige den model og farve, du bedst kan lide.

Underholdning lige ved hånden med en Nintendo Switch konsol

En spillekonsol, der kan tages med på farten - ja du hørte rigtigt. Måske er du vant til at game hjemme i stuen eller på værelset, men med en Nintendo Switch konsol ved hånden kan du spille lige det, du vil, lige hvor du vil, og når du vil! Nintendo Switch revolutionerer nemlig måden, vi spiller på. Med sin unikke evne til at skifte mellem en stationær konsol og en bærbar enhed, tilbyder Nintendo Switch en unik gaming-oplevelse.

På BR.dk har vi samlet et bredt udvalg af konsoller fra Nintendo. Nogle af modellerne er kun til håndholdt brug, der nemt kan tages med på farten, mens andre kan sættes til TV’et hjemme i stuen. Nogle af Nintendo Switch konsollerne har endda en større skærm, så gaming-oplevelsen kan tages til det næste niveau! Så uanset om du foretrækker at spille derhjemme, i toget eller i venteværelset hos tandlægen, så finder du den rette Nintendo Switch konsol lige her.

Vælg mellem forskellige Nintendo Switch konsoller

Nogle gange kan du ende i nogle kedelige situationer - måske ser mor og far noget kedeligt i TV’et, eller også er der ingen af vennerne, der har tid til at ses. Her kan en Nintendo Switch konsol redde dig som den underholdning, du altid har lige ved hånden.

Du kan vælge mellem flere forskellige versioner af Nintendo Switch konsoller på BR.dk:

  • Nintendo Switch Lite-konsol: Denne konsol er en kompakt letvægtskonsol, der har integrerede håndkontroller. Den er derfor perfekt at have med på farten, da den ikke vejer ret meget, og du nemt kan finde den frem, uanset hvor du er. Du kan samtidig spille i selskab med venner eller familiemedlemmer vha. Local Wireless. Denne konsol kan dog ikke kobles til TV’et.
  • Nintendo Switch-konsol: Det er rart med en spilkonsol, der kan medbringes overalt, men det er endnu bedre, når den også kan tilsluttes TV’et derhjemme. Hvis du er på jagt efter det, er det en Nintendo Switch-konsol, du skal have fat i, som kombinerer det bedste fra begge verdener og stadig har en lille, praktisk størrelse.
  • Nintendo Switch OLED-konsol: Hvis du godt kan lide at spille på en lidt større skærm, så er denne konsol lige noget for dig. Denne model kommer nemlig med en 7” OLED-skærm, som giver et endnu mere levende billede og en flot spilleoplevelse. Samtidig får du alle de fede funktioner i form af mulighed for at spille både i håndholdt tilstand, bordtilstand eller ved tilkobling til TV.

 

Find din Nintendo Switch konsol på BR.dk

Når du har valgt den rette Nintendo Switch konsol til dig, så er det blot med at få samlet et stærkt udvalg af Nintendo Switch spil, som du kan få stor glæde af. Tag også et kig på vores Nintendo Switch tilbehør, hvor du både finder controllere, seje tasker og andet udstyr, der kan optimere din spilleoplevelse. Find alt til din Nintendo Switch lige her på BR.dk og bestil trygt og sikkert allerede i dag.