365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Nintendo Switch tilbehør

Tag spiloplevelsen til nye højder med det rette Nintendo Switch tilbehør. Hos BR.dk finder du alt fra seje Nintendo Switch controllere og Joy-Cons til praktiske Nintendo Switch tasker.

Stort udvalg af Nintendo Switch tilbehør

For den fulde Nintendo Switch-oplevelse gælder der én regel - du må aldrig gå ned på udstyr! Det rigtige tilbehør kan nemlig transformere hele spiloplevelsen og tage den til det næste niveau!

Der skal hverken mangle Nintendo Switch spil, Nintendo Switch controllers eller Nintendo Switch tasker til nem og sikker transport af din konsol. Hos BR har vi gjort det nemt for dig at holde dig opdateret på alt det nyeste udstyr, og her på siden finder du vores store udvalg af Nintendo Switch tilbehør.

 

Nintendo Switch controllers og Joy-Cons

Den type controller, du vælger, afhænger i høj grad af, hvor du foretrækker at bruge din Nintendo Switch. Hvis du primært skal have din Nintendo Switch-konsol med på farten, så kan det være nok med et sæt Joy-Cons. Der medfølger typisk et sæt Joy-Cons, når du køber en Nintendo Switch konsol, og så er en normal controller faktisk ikke altid nødvendig. Du kan dog overveje at tilføje et ekstra Joy-Con sæt til samlingen, så der er mulighed for, at alle vennerne kan spille med.

Hvis du derimod foretrækker at koble din Nintendo Switch til TV’et derhjemme og opleve spillet på storskærm, så kan det være en fordel med én eller flere Nintendo Switch controllers. Der kan nemlig være nogle spil, hvor spiloplevelsen forbedres med en normal controller, da den giver en kontrolleret styring og fuld bevægelseskontrol, som får spillet til at føles helt levende.

Dit valg af controller kan gøre en stor forskel, og med Nintendo Switch controllers eller et Joy-Con sæt sikrer du, at du altid har den bedste styring, uanset om du spiller alene eller sammen med vennerne. I udvalget på BR.dk finder du både trådløse controllers, men også controllers med ledning, som alle er kompatible med din Nintendo Switch konsol. Alle vores controllers har forskellige, seje funktioner og de fedeste designs, så dyk ned i udvalget og find lige præcis den Nintendo Switch controller, der passer til dig.

 

Køb dit Nintendo Switch tilbehør på BR.dk

Udover vores Nintendo Switch controllers og Joy-Cons finder du også et bredt udvalg af andet sejt Nintendo Switch tilbehør på BR.dk. Eksempelvis finder du et bredt udvalg af tasker og beskyttelse til din Nintendo Switch, så du kan opbevare den godt og sikkert – både når du ikke lige bruger den, og når du er på farten. På den måde kan du altid passe godt på dit Nintendo-udstyr.

Med BR’s udvalg bliver du klar til mange timers underholdning foran skærmen. Dyk ned i det store udvalg og find lige det tilbehør, som passer til din spillekonsol og matcher dine ønsker. Vi sørger for en sikker levering, så du hurtigt kan komme i gang med at dyste mod Pokémons eller klare de sværeste baner i Super Mario.