365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

LEGO® Creator

Vi elsker byggesæt og legetøj, som giver os muligheder - og det må vi sige, at LEGO® Creator 3-i-1 gør! Her får du byggesæt, som giver anledning til at eksperimentere med sjove figurer, og samtidig har du hele tre forskellige figurer at give dig i kast med hver gang.

Glade stunder med LEGO® Creator 3-i-1

Med LEGO® Creator kan legen fortsætte! Dit barn kan først og fremmest bygge figuren op, som kan deltage i en sjov leg på børneværelset. Når legen bliver kedelig, kan figuren altid bygges om til en helt anden figur, som inspirerer til en ny leg. Med andre ord er der altså lagt op til flere timers sjov - blot ud fra én pakke med LEGO® klodser. Vælg blandt andet mellem:

  • Forskellige dyr, som kan bosættes i din helt egen zoologisk have eller i en vild og spændende regnskov langt langt borte.
  • Seje transportmidler, så du både kan køre stærkt, transportere tunge materialer eller bevæge dig på vandet.
  • Skab dit helt eget tivoli, hvor forlystelserne lynhurtigt kan transformeres til nye, spændende oplevelser.

LEGO® Creator til ethvert barn

Er dit barn helt vild med LEGO®? Med LEGO® Creator 3-i-1 bliver legen tre gange så sjov! Vi har pakker helt ned til 6 år, og når dit barn er blevet ældre, kan I give jer i kast med mere avancerede LEGO® byggesæt med autentiske og indviklede byggeopgaver.

Du finder tre forskellige manualer til hver LEGO® Creator 3-i-1 pakke, men med LEGO® er der ingen regler! Hvis dit barn har lyst til at udforske sin kreative side, er der rig mulighed for det med de farverige klodser, som kan omdannes til alverdens sjove figurer.

En verden af muligheder med LEGO® Creator-serien

Er du klar til at sætte gang i byggefesten? BR har, hvad du skal bruge til at kickstarte en leg fyldt med LEGO, farver og sjove figurer. LEGO® Creator 3-i-1 imødekommer de dage, hvor dit barn har lyst til at bestyre en legetøjsbutik, lige så vel som de dage, hvor dit barn ønsker at være tjener på sin egen LEGO® restaurant. Gå på opdagelse i vores udvalg, og find det byggesæt, som falder allerbedst i smag.