365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

LEGO® Harry Potter™

Grib din tryllestav, og gør dig klar til magiske eventyr, når du udforsker troldmandsverdenen med LEGO® Harry Potter™. Her på siden har vi samlet alle de spændende LEGO® sæt, og de er helt klar til at blive udforsket af dig. Gå på opdagelse, og find din favorit allerede i dag. 

En magisk leg med LEGO®

BR har et bredt udvalg af LEGO® Harry Potter™, og for hvert sæt du tilføjer til samlingen, desto flere mystiske væsner og spændende troldmandsvenner er der at møde. Genskab dine yndlingsscener fra filmene og bøgerne, eller byg videre på historien - uanset hvad, er du garanteret en magisk leg.

Kast trylleformularer, bland din egen trylledrik, og bekæmp mørkets kræfter. Alt kan ske, når du drager mod Hogwarts med Harry og hans venner. Og så er det intet andet tilbage at sige end “Wingardium Leviosa!”

Er du klar til at besøge Hogwarts?

Lad dig fortrylle af de endeløse magiske eventyr med LEGO® Harry Potter™ - børnene vil elske at rejse med. LEGO® Harry Potter™ samlesættene er ikke kun til børnene, men også til dig, der er inkarneret Harry Potter-fan og vil bruge byggesættene til udstilling.

Der findes et væld af muligheder med LEGO® Harry Potter™! Tag en pause fra verden, som vi kender den, og gør i stedet troldmandsverdenen levende med endeløst magisk sjov for fans fra 7 år. Husk at tegne et lyn i panden, så du rigtigt kan leve dig ind i legen.

Køb LEGO® Harry Potter™ hos BR

Er du klar til at drage mod Hogwarts med Harry, Ron, Hermione og alle deres venner? Så lad os komme afsted - bare pas på, at du ikke forveksler Fred og George på vejen. Harry Potter-universet er et univers for både børn og voksne, og derfor er der lagt op til ren familiehygge med LEGO® Harry Potter™.

Tag Harry Potter-magien med ind på børneværelset, og slip fantasien løs - hvem er de gode og onde, hvilke trylleremser findes der, og hvordan er dagligdagen på Hogwarts? Det hele er op til dig! Tag et grundigt kig på udvalget af alle de kendte legetøjsfigurer og scener, og udvælg dine favoritter allerede i dag.