365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv
Dreng der kigger i teleskop fra BR.dk
Dreng der kigger i teleskop fra BR.dk

Lærerigt legetøj

Som forældre er det i vores bedste interesse, at vores børn skal udvikle sig gennem legen. Helt uden at opdage det kan de med lærerigt legetøj stifte bekendtskab med nye tal, ord eller noget helt tredje. Hos BR elsker vi, når legetøj kombinerer leg og læring, og derfor finder du her alt vores lærerige legetøj!

Populære mærker

Matematik lege for børn

Lær matematik med Fætter BR! Vi giver dig masser af inspiration til sjov matematik, der hjælper dit barn med at udforske den store matematiske verden. Du får bl.a. inspiration til matematik spil og matematik gåder for børn.

Lad dit barn udvikle sig med legetøj  

Det er ikke nogen hemmelighed, at legetøj findes i alverdens farver og former med en lang række funktioner. Synes du også, at det kan være en jungle at finde rundt i, hvad der er det helt rigtige legetøj for dit barn? Her på siden har vi gjort det nemt for dig og samlet alt det legetøj, som på den ene eller anden måde er med til at udvikle dit barn.  

 

Læringslegetøj til børn i alle aldre 

Der er intet skønnere end at følge med i et barns udvikling – og ofte går det så stærkt, at det næsten kan være en udfordring. Synes du også det er svært at finde det læringslegetøj, som er alderssvarende til dit barn? 

  • 1-2 ÅR 

Det går stærkt i denne alder! Mange børn vil så småt begynde at snakke, og derfor kan det være smart med nogle bøger, som lærer nye ord eller måske klodser, som dit barn kan stable til flotte tårne.  

  • 3-4 ÅR 

Her vil mange børn have et godt sprog, og derfor giver det god mening at udvikle endnu mere på det! Det kan være med ordspil, som lærer dit barn at rime eller sætte ord på flere ting. En anden sikker vinder er tegnetavler, hvor dit barn kan udvikle sine kreative evner.  

  • 5-6 ÅR 

Her nærmer skolealderen sig, og det bliver ofte helt tydeligt for interesserne og legetøjet dertil. Pludselig giver det mening at lære at regne, lære alfabetet eller lære klokken! 

 

Sæt gang i legen med BR! 

Hos BR supplerer vi med legetøj til dit barn helt fra baby, og indtil dit barn ikke vil lege mere. Gå på jagt i legetøj, som udgør den perfekte underholdning og læring for dit barn - på én og samme tid.