365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

National Geographic

Forbered dig på noget virkelig facinerende sjov… Kalder alle spirende unge forskere, miljøforkæmpere og geologer! Tjek disse super seje videnskab kits fra National Geographic ud lige her på siden.

National Geographic

Du kender måske National Geographic fra de verdenskendte TV-udsendelser og magasiner, hvor missionen er at udforske planeten, redde de vilde dyr, beskytte havene, bevare vores arv til fremtidens generationer, samt at gøre det muligt for de mest innovative forskere at hjælpe med at løse planetens mysterier og udfordringer. Denne mission skinner igennem i det legetøj, National Geographic har udviklet til planetens små, nysgerrige (ud)forskere.

 

STEM-principper

Børn bliver gennem National Geographic-legetøj introduceret til STEM-principperne (Science, Technology, Engineering og Math) gennem leg. Dermed giver legetøjet både et indblik i og en forståelse for naturvidenskab, teknologi, ingeniørvidenskab og matematik.

Legetøjet hjælper på den måde børn til at forstå, hvordan verden er blevet skabt, hvordan den fungerer, og hvad der kommer til at ske med den i fremtiden. Når man tidligt aktivt anvender STEM-principper, kan det være med til at uddanne de bedste ingeniører, matematikere, softwareteknologer og mange andre naturvidenskabsfolk, som igen kan være med til forbedre den verden, vi lever i.

 

Til morgendagens forskere

Når du køber legetøj fra National Geographic, er du med til at motivere børns evne til at tænke kritisk, løse problemer og tænke kreativt gennem leg. Sættene er dermed til alle spirende unge forskere, miljøforkæmpere og geologer!