365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Skoleudstyr

Første skoledag er en stor dag for alle børn, uanset om der er tale om de første skridt ind i skoleverdenen eller om et nyt klassetrin. Det er en spændende tid, som de glæder sig til, og hvor de små hoveder endelig kan vise deres nye skoleudstyr frem til vennerne.

Ting til skolestart: hvad skal du bruge?

Skal dit barn starte i skole eller starte på et nyt skoletrin og er du i tvivl om, hvad du skal huske af ting til dit barns skoelstart? Frygt ikke, vi har samlet en guide til dig her.

Klar, parat, skolestart med en sej skoletaske

Det første, der møder øjnene, er skoletasken, som rigtig kan vise klassekammeraterne, hvilke animationsfigurer eller farver, som hitter derhjemme. Her hos BR sørger vi for, at du kan klæde dit barn på til skolestart med det helt rigtige udstyr, både når det kommer til taske, penalhus og hvad der ellers hører skolen til.

Find det helt rigtige skoleudstyr

Når børnene tager skoletasken på ryggen, skal den ikke bare være praktisk og med god komfort, den skal også være flot og sej. Det samme gælder for penalhuset, så de stolte kan hive det op af skoletasken, når blyanter, farveblyanter, tuscher og viskelæder skal i brug.

Er du i tvivl om, hvilket skoleudstyr der giver dit barn den bedste skolestart, kan du finde inspiration hos os. Vi har, hvad der skal til, for at dit barn stolt kan komme hjem og fortælle, at vennerne synes, at skoleudstyret er sejt.