365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv
Køb skoleudstyr til børn på BR.dk
Køb skoleudstyr til børn på BR.dk

Skoleudstyr

Første skoledag er en stor dag for alle børn, uanset om der er tale om de første skridt ind i skoleverdenen eller om et nyt klassetrin. Det er en spændende tid, som de glæder sig til, og hvor de små hoveder endelig kan vise deres nye skoleudstyr frem til vennerne.

Har du husket det hele?

Alt til skolestart
Populære mærker

Ting til skolestart: Hvad skal du bruge?

Skal dit barn starte i skole eller på et nyt klassetrin? Og er du i tvivl om, hvorvidt I mangler noget til skoletasken? Så læs med I guiden her, hvor vi giver dig et overblik over alle de vigtigste ting, der bør pakkes med i skoletasken.

Skoleskema til print

Få godt styr på skoledagene og fritidsaktiviteterne med et skoleskema, I helt selv kan udfylde. Dette skoleskema kan du nemt downloade, printe ud og hænge op i køkkenet eller på børneværelset, så I altid har et overblik over ugens aktiviteter. Skoleskemaet kan med fordel lamineres, så I kan viske ud og skrive igen og igen!

Klar, parat, skolestart med de helt rette skolesager

Skal dit barn snart starte i skole, så venter der en ny og meget spændende tid med nye kammerater og læring forude. Første skoledag er en stor dag for både barnet og forældrene, og ønsker du derfor at give dit barn de bedste forudsætninger for en god skolestart, så kig med her! På BR.dk har vi nemlig samlet alt det bedste skoletilbehør, så dit barn kan blive helt parat til den første dag i skolen.

 

Smarte og praktiske skoleartikler på samme tid

Når børnene tager skoletasken på ryggen, skal den ikke bare være praktisk og med god komfort - den skal også være flot og sej. Det samme gælder for penalhuset, så barnet stolt kan hive det op af skoletasken, når blyanter, farveblyanter, tuscher og viskelæder skal i brug. Ja, skoleartiklerne skal både være præsentable og funktionsdygtige på samme tid, og vi har derfor her hos BR gjort alt for at samle det smarteste skoleudstyr, så du kan give dit barn den bedste skolestart som overhovedet muligt! Få styr på alt, hvad barnet skal bruge, og find skoletasker, penalhuse, drikkedunke, madkasser, skriveredskaber og meget mere med yndlings animationsfigurerne på, såsom blandt andre Ninjago, Paw Patrol og Pokémon. Se udvalget igennem i dag og lad barnet vælge mellem mange, forskellige og smarte skoleartikler – så er du sikker på, at dit barns glæde kun kan vokse sig endnu større til den store dag.

 

Find det helt rigtige skoleudstyr

Er du i tvivl om, hvilket skoleudstyr der giver dit barn den bedste skolestart, kan du finde inspiration hos os. Vi har, hvad der skal til, for at dit barn stolt kan komme hjem og fortælle, at vennerne synes, at skoleudstyret er sejt og ser godt ud. Særligt skriveredskaberne skal der være orden i, så her kan det være en god idé både at købe tuscher, farveblyanter og blyanter hjem til penalhuset – så kan dit barn hurtigt lære og udvikle sig, når der skal regnes med tal og alfabetet skal læres.
Har dit barn så brug for at slappe af med noget anderledes kreativt, når det kommer hjem fra skole, så byder vores sortiment blandt andet også på hobbymaling, perler og perleplader, modellervoks samt meget mere. Udforsk hele vores store legeunivers her på BR.dk eller kig forbi i en af vores butikker nær dig. Vi bytter gaver legende let med 365 dages returret.