365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Viskelædere

Viskelæder er som magi – de kan trylle vores skrivefejl væk og lade os starte på en frisk. Er børnenes viskelædere ved at være slidt op, og trænger de til nye sjove viskelædere til penalhuset, har vi på BR.dk et udvalg af sjove viskelæder figurer til børn.  

Populære mærker

Sjove børne viskelæder figurer 

Viskelæder er sjovt for børn – og så er det endnu sjovere, når de er med figurer. På BR.dk har vi forskellige viskelæder figurer med motiver, som ethvert barn vil elske at have i sit penalhus. Visk skrivefejlene væk med søde figurer med My Little Pony, Paw Patrol, Pokémon eller Topmodel, som gør viskelæder-brugen sjovere og underholdende for børn.  

Mere end bare et viskelæder 

Om viskelæderet er farverigt, sjovt, med figurer eller bare et helt klassisk viskelæder, så har de allesammen til formål at få reddet vores skrivefejl på papiret. Selvom et viskelæder er beregnet til at viske ud med, kan det også bruges til meget andet sjovt. 

Børnene kan blandt andet bruge viskelæderet til: 

  • Skolebrug: Et viskelæder er et must have i penalhuset! Uanset om du skal skrive eller tegne er viskelæderet uundværligt til at rette dine fejl. 
  • Samleobjekt: Saml på sjove viskelædere i alverdens former og farver. Lad dem pynte derhjemme eller byt med vennerne. 
  • Leg med viskelæder figurer: Viskelædere figurer med motiver er sjove at lege med. Brug børne viskelæder figurerne til at lave egne små teaterforestillinger. 
     

Find yndlingsviskelæderet på BR.dk 

Gå på viskelæderjagt blandt vores udvalg af viskelædere her på BR.dk. Vælg mellem viskelædere med figurer, som børnene kender. Viskelæderne kan bruges til skolebrug, samling og til leg – så vil du gerne gøre det sjovere for børnene at rette bogstaver, tal og andre streger på papiret, kan du gøre det med vores viskelædere. 

BR.dk har nemlig viskelæder til enhver smag og til alle typer af skrivefejl. Mangler dit barn noget andet skoleudstyr til penalhuset, finder du det også her på BR.dk.