365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

DanPen

DanPen tilbyder den perfekte kombination af kvalitet og ergonomi til en god pris. Uanset hvad dit barn har brug for til skolestart, finder du det i udvalget fra DanPen.

Skoleudstyr i høj kvalitet fra DanPen

Hos DanPen går de op i funktionalitet, kvalitet og ergonomi og forener disse elementer i deres produkter – til en pris, der er rimelig. Vores sortiment på BR.dk er skræddersyet til at imødekomme de behov, dit barn har, når det kommer til skoleudstyr - hvad end det er en ergonomisk korrekt skoletaske, et penalhus i et sejt design med plads til alle skriveredskaberne eller noget helt tredje. Her tilbyder DanPen et bredt udvalg af produkter, dit barn stolt kan vise frem til klassekammeraterne.

Dit barn har helt sikkert nogle holdninger til, hvordan skoleudstyret skal se ud, og her står DanPen klar med tasker, penalhuse og andet udstyr i flotte farver og smarte motiver. Samtidig går DanPen ikke på kompromis med kvaliteten, da de stræber efter at finde den perfekte balance mellem funktionalitet og æstetik.

På BR.dk finder du et bredt udvalg af skriveartikler og andre kreative værktøjer, såsom farvelægningsmaterialer og praktiske tape- og limprodukter, der kan pakkes med i skoletasken eller penalhuset, og som dit barn stolt kan bruge i både undervisningen og fritiden.

Når du vælger DanPen, investerer du i produkter, der er pålidelige og holdbare og vil være til gavn for dig og dit barn i lang tid fremover.