365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Penalhus til børn

Har dit barn første skoledag i børnehaveklassen, eller skal han eller hun vende tilbage til alle klassekammeraterne efter sommerferie? Uanset hvad så er det vigtigt med det helt rigtige penalhus, og det skal ikke bare være praktisk, det skal også være smart.

Populære mærker

Husk det sidste til penalhuset

Skriveredskaber til penalhuset

Et penalhus er ikke meget værd uden indhold. På BR.dk finder du heldigvis masser af ting at fylde penalhuset op med. Se alle vores blyanter, tusser og farvestrålende farveblyanter lige her - så kan klassekammeraterne godt pakke sammen.

Skoletasker

Få den sejeste skoletaske i klassen fra udvalget her på BR.dk. Match skoletasken med penalhuset eller mix forskellige mærker og motiver. Bliv helt klar til første skoledag og imponér klassekammeraterne med en flot skoletaske!

Klar til skolestart med et penalhus

Så snart skoletasken er på plads, kommer det til penalhuset, som helst skal være i den helt rigtige farve eller med mønster, som stolt kan vises frem til vennerne.
Med det rette penalhus bliver det nemmere at lære, da barnet altid vil have skriveredskaberne lige ved hånden. Uanset om barnet skal lære at skrive flotte A’er i hånden, eller om der skal farvelægges et motiv ved, at barnet skal lære at lægge tal sammen, så er blyanterne, viskelæderet, tuscherne m.m. uundværlige til de fleste, lærende skoleaktiviteter.

Her hos BR har vi et udvalg af penalhuse til både piger og drenge og til flere aldersgrupper. Gå på opdagelse i vores sortiment og bliv inspireret – måske penalhuset skal passe til skoletasken, eller måske har du og dit barn allerede en idé om, hvordan det skal se ud? Uanset hvad I har sat jer for, så finder du penalhuse i flere former, farver og varianter lige her. Bliv hurtigt klar til skolestart med et nyt og flot penalhus!

Penalhuse til børn – få styr på skriveredskaberne

Vores penalhuse fås i alle regnbuens farver og i flere størrelser, så der kan være plads til alle skriveredskaberne. Uanset om der er behov for både farveblyanter, tuscher, viskelædere og blyantsspidsere, så finder du på BR.dk både runde, cylinderformede og firkantede penalhuse i forskellige materialer med ét eller flere rum, der kan indeholde alt, hvad dit barn skal bruge. Nogle af vores penalhuse sælges med indhold, så det hele kommer på plads på én gang – i andre kan du og barnet selv vælge, hvilke blyanter og tuscher, der skal i. Vælg mellem store og små penalhuse og match med skoletasken, madkassen og drikkedunken – så har dit barn et komplet skoletemasæt. Sørg også for, at hverdagen bliver lidt ekstra festlig ved at vælge et farverigt penalhus i yndlingsfarven – så skal du bare se, hvordan barnets glæde kan stråle ud af øjnene.

Skoleudstyr og skriveredskaber til skolestarten

Et tomt penalhus er ikke meget værd holdt op imod en skolestart. Derfor finder du på BR.dk alverdens skriveredskaber, der udover at kunne bruges i skolen, naturligvis også kan benyttes derhjemme i afslappende omgivelser til at tegne og farvelægge med. Der er nemlig intet til hinder for at slippe kreativiteten løs efter skole, og få ro med en malebog og en farveblyant i hånden. Se dit barn udvikle sig med det rette udstyr for hånden, og lad ham eller hende udfolde sig kreativt over blandt andet papir, malebøger og lærreder – ude som hjemme. Så er dit barn både klar til skolestarten og de afslappende timer efter en dag sammen med kammeraterne.