365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Penalhuse

Et godt penalhus er både praktisk og smart. I vores udvalg finder du penalhuse til børn i forskellige former og farver. På BR.dk har vi penalhus til piger og drenge i alle aldre.

Populære mærker

Husk det sidste til penalhuset

Skriveredskaber til penalhuset

Et penalhus er ikke meget værd uden indhold. På BR.dk finder du heldigvis masser af ting at fylde penalhuset op med. Se alle vores blyanter, tusser og farvestrålende farveblyanter lige her - så kan klassekammeraterne godt pakke sammen.

Skoletasker til børn

Få den sejeste skoletaske i klassen fra udvalget her på BR.dk. Match skoletasken med penalhuset eller mix forskellige mærker og motiver. Bliv helt klar til første skoledag og imponér klassekammeraterne med en flot skoletaske!

Klar til skolestart med et penalhus

Så snart skoletasken er på plads, kommer det til penalhuset, som helst skal være i den helt rigtige farve eller med mønster, som stolt kan vises frem til vennerne. Med et flot penalhus vil barnet altid have skriveredskaberne lige ved hånden.

Uanset om barnet skal lære at skrive flotte A’er i hånden, eller om der skal farvelægges et motiv ved, at barnet skal lære at lægge tal sammen, så er blyanterne, viskelæderet og tuscherne uundværlige til de fleste skoleaktiviteter.

 

Penalhuse til børn – få styr på indholdet

Et tomt penalhus er ikke meget værd op til skolestart. Derfor finder du på BR.dk alverdens skriveredskaber, der udover at kunne bruges i skolen, naturligvis også kan benyttes derhjemme i afslappende omgivelser til at tegne og farvelægge med.

Uanset om der er behov for både farveblyanter, tuscher, viskelædere og blyantsspidsere, så finder du på BR.dk både runde, cylinderformede og firkantede penalhuse i forskellige materialer med ét eller flere rum, der kan indeholde alt, hvad dit barn skal bruge.

Nogle af vores penalhuse sælges med indhold, så det hele kommer på plads på én gang – i andre kan du og barnet selv vælge, hvilke blyanter og tuscher, der skal i.

Ting til skolestart: Hvad skal du bruge?

Nærmer dit barn sig skolestart, og har I allerede styr på penalhuset? Så brug vores guide til at blive klogere på, hvad dit barn ellers mangler til skolestarten. På den måde sikrer I, at dit barn ikke mangler noget på første skoledag.

Find det bedste penalhus til dit barn

Vores penalhuse fås i alle regnbuens farver og i flere størrelser, så der er plads til alle skriveredskaberne. Valg af det rigtige penalhus kan være vigtigt for dit barns skoledag. Her er nogle ting, du kan overveje:

  • Størrelse og rum: Vælg et penalhus, der passer til dit barns behov. Mere end ét rum kan være ideelt for børn, der har mange forskellige skriveredskaber.
  • Design: Penalhuse kommer i mange forskellige designs. Vælg et, der afspejler dit barns personlighed, hvad enten det er superhelte eller eventyrlige motiver.
  • Holdbarhed: Et godt penalhus bør holde hele skoleåret og mere til.


Vælg mellem store og små penalhuse og match med skoletasken, madkassen og drikkedunken – så har dit barn et komplet skolesæt. På BR.dk har vi et udvalg af penalhuse til både piger og drenge og til flere aldersgrupper. Gå på opdagelse i vores sortiment og bliv inspireret.

 

Hold orden med et penalhus med 3 rum

Et penalhus med flere rum hjælper dit barn med at organisere og holde orden i sine skoleartikler. Det er perfekt, hvis dit barn elsker at have blyanter i alle regnbuens farver. Med et penalhus med 3 rum får dit barn:

  • Let adgang: Hurtig og nem adgang til blyanter, viskelædere og linealer.
  • Orden: Holder små ting adskilt og giver et godt overblik over tingene i penalhuset.
  • Personliggørelse: Mulighed for at tilpasse rummene med barnets favorit-skriveredskaber.


Med et penalhus med 3 rum eller flere kan dit barn sørge for, at tingene bliver på plads i penalhuset. Det giver et godt overblik over alle skriveredskaberne i penalhuset. Derfor bliver det nemmere for dit barn at finde den helt rigtige farveblyant til tegningen.

 

Find et penalhus til skolestarten på BR.dk

Måske penalhuset skal passe til skoletasken, eller måske har du og dit barn allerede en idé om, hvordan det skal se ud? Uanset hvad I har sat jer for, så finder du penalhuse i flere former, farver og varianter lige her. Bliv hurtigt klar til skolestart med et nyt og flot penalhus!

Dit barn kan også bruge penalhuset derhjemme, når kreativiteten skal udfoldes. Her kan dit barn tegne og farvelægge på papir og i malebøger. Så er dit barn både klar til skolestarten og de afslappende timer efter en dag sammen med kammeraterne.