365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Børnesakse

Sakse er bare gode at finde frem til børnene, når der står krea på programmet. Har de en saks i hånden, kan de klippe, øve finmotorik og lave kreative projekter – alt sammen mens de har det sjovt. Lad dine børn udforske deres kreative sider med en børnesaks og mønstersaks fra BR.dk. 

Populære mærker

Sakse til børn 

Sakse kan måske i første omgang lyde som noget, der ikke er egnet for børn. Lærer børnene at håndtere en saks korrekt, kan de dog få meget glæde af saksenes mange muligheder. Er dit barn ikke så gammel eller uerfaren, kan det være godt at starte med en børnesaks. Børnesakse er nemme og sikre at bruge, når børnene skal begynde at udforske deres kreative sider. 

Og kreative sider dét må man sige, at en saks kan være med til at udfolde. En række eksempler på, hvad børn kan bruge sakse til, kan være: 

  • Klippe og lave kreative skoleopgaver som collager med billeder 
  • Klippe figurer ud til at lege med eller til at hænge op 
  • Klippe og lave hjemmelavede dekorationer, kort og scrapbøger 

 

Klip, klip og…klip med en saks 

Når børnene har fat i en saks, er der nærmest ikke dét, som de ikke kan lave med den. Skoleopgaver som collager bliver nemme at lave, når der skal klippes billeder og motiver ud. Og er det en af højtiderne, er det simpelthen bare så hyggeligt for børnene, at de med saksene selv kan lave deres eget hjemmelavede pynt og figurer. 

Skal figurerne have et ekstra pift, kan en mønstersaks gøre underværker. Mønstersakse kommer i forskellige designs og findes med mønstre som blandt andet hjerter, stjerner, zigzag-linjer og andre sjove mønstre. 

Når dit barn får en saks i hånden og klipper med den, er det ikke kun kreativiteten, der udfordres. Børnene træner også finmotorikken og hånd-øje koordinationen. Det gør de, når de klipper langs streger og former på papiret og kartonet


Køb din børnesaks på BR.dk 

På BR.dk er der sakse til både mindre og større børn. Er dit barn ikke så gammelt endnu og skal lære at håndtere en saks, er en børnesaks oplagt. Har du derimod større børn, som elsker at lave krea-projekter og at have hobbyartikler mellem hænderne? Hvis ja, så kan du lade dem klippe sig gennem papir, karton og andre skabeloner på en sjov måde med eksempelvis mønstersakse og almindelige sakse her fra BR.dk.