365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Kreative aktiviteter for børn

Idéer til kreative aktiviteter for børn 3-6 år

Abrakadabra! Forvandl kedelige grå sten til søde mariehøns eller lav en smuk blomst, der holder for evigt! Nej, det er ikke magi, du skal have gang i, men stenmaling og perleplader. Ved du hvad det bedste er? Kreative projekter med BR.

Læs med i guiden her og få gode idéer til en masse sjove og kreative aktiviteter, som du kan lave med børn i alderen 3-6 år eller ældre.

Slip kreativiteten fri!

1. Lav perleplader

Lækre ispinde og søde dyr - Få gode idéer til alverdens fine perleplade-motiver. Perleplader at hyggelige at lave for hele familien, og så kan de både bruges som pynt, til at lege med, og som til og fra kort på gaver mm. Perleplader kan godt blive lidt svært for de helt små, men du kan få perler i forskellige størrelser, så de passer til dit barns alder. Fx har Hama lavet en maxi perle, som anbefales fra 3+ år, midi perler fra 5+ år og mini perler fra 10+ år. 

 

2. Mal på sten

Den perfekte kombination af frisk luft og kreativ leg: Saml sten på stranden eller i skoven, og tag dem så med hjem for at male dem. De malede sten kan bruges som brikker til kryds og bolle, som bordkort til familiefesten eller som julegave til din mor - Læs med i guiden her, hvor vi giver dig masser af gode idéer til sjov stenmaling og lærer dig, hvordan du maler på sten. 

3. Lav Silk Clay figurer

Silk Clay og Foam Clay er utroligt populært - og vi forstår godt hypen hos BR.dk! Det blødeste, smidige modellervoks, som du nemt kan forme til de flotteste figurer! Når det er størknet, kan dine figurer blive til magneter, smykker eller små kunstværker - kun fantasien sætter grænser! Få gode idéer til, hvad du kan lave med Silk Clay og Foam Clay her. 

4. Tegn med LEGO Duplo

Er dit barn vild med LEGO Duplo? Download de fineste tegneark med populære LEGO Duplo sæt og figurer - Kan du finde dit barns favorit? Print arkene ud og find farveblyanterne frem! Der er lagt op til en sjov og kreativ aktivitet for alle børn, der elsker Duplo og krea. Mon I har nogle af figurerne i legetøjskassen? Så kan I farvelægge ud fra dem, eller I kan slippe fantasien fri med alle jeres yndlingsfarver. God tegnelyst!    

5. Lav selv smykker

En venindehalskæde til din bedste ven eller et par øreringe til din mor? Det er så hyggeligt at lave hjemmelavede smykker sammen. Find jeres yndlingsperler frem, og skabe jeres egne smukke og unikke designs. På BR.dk finder du et stort udvalg af farvelige smykkeperler og alt det, som I skal bruge til at lave DIY smykker. I guiden hjælper vi jer med, hvordan I nemt kan lave jeres egne smykker. 

Andre gode idéer til kreative aktiviteter med børn

  • Syning og hækling - På BR.dk finder du både symasikner til børn, hæklekit og strikkesæt. Så kan du sy tøj til bamserne, mad til legekøkkenet eller noget helt tredje. Du finder alt du skal bruge her på BR.dk.
  • Hjemmelavet sæbe - Mmmmh! En velduftende sæbe. Hjemmelavet sæbe er både sjovt at lave og sjov at bruge bagefter. Hos BR.dk finder du alt, hvad du skal bruge - sæbemasse, forme, farve og duft. 
  • Krympeplast - Farvelæg krympeplast, læg det i en almindelig ovn og opvarm kort efter anvisningerne og vupti. Din figur krymper til næsten halv størrelse og du kan nu bruge den til nøglering eller andet. Det er næsten ren magi! Find alt du skal bruge her på BR.dk.
  • Tegne og male - Der skal ikke meget til at blive en lille kunstmaler. Find farveblyanterne og parpiret frem og tegn løs. Du finder både farveblyanter, akrylmaling, akvarel, pensler osv. her på BR.dk. 

Find alt, du skal bruge

På BR.dk har vi alt du skal bruge til alle dine kreative projekter. Gå på opdagelse i vores store udvalg og find alt du skal bruge som smykkedesigner, kunstmaler eller noget helt tredje.