365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Krympeplast

Det er fascinerende at se en tegning på krympeplast blive helt lille, når den kommer i ovnen. Det er nærmest magi, og børnenes begejstring er ikke til at stoppe. Der kan komme en masse kreative produkter ud af den hyggelige aktivitet, så slip de kreative evner løs med krympeplast her på siden.

Krympeplast - en hyggelig og fascinerende aktivitet for børn 

Det er en sjov aktivitet at lege med krympeplast - både for børn og voksne. Med krympeplast kan børnene nemlig udfolde deres kreativitet med tegning og farvelægning, og derefter se kunstværket krympe til en miniversion af tegningen.  

Nogle børn elsker at tegne frit og selv finde på de fantasifulde motiver. Måske har dit barn en favorit, der bliver tegnet igen og igen, som ville være fin at putte i en nøglering eller i et armbånd?  

Hos BR har vi både krympeplast med og uden motiver, så uanset om dit barn er mest til fritegning eller farvelægning, så er krympeplast et hit.  

 

Hvordan bruger man krympeplast?  

Når I skal give jer i kast med krympeplast, kræver det heldigvis ikke ret mange materialer: 

 

Krympeplast har en mat, ru side og en blank side. Det er den ru side, som børnene skal fylde med fantasifulde figurer og motiver. Når kunstværket er færdigt, skal de små tegninger klippes ud. Læg tegningerne ind i en opvarmet ovn og se børnenes store overraskelse, når tegningerne krymper til ca. 40% størrelse.   

TIP! Husk at lave et hul med en hullemaskine, hvis det lille mesterværk skal bruges som vedhæng. 

 

Fantasifulde ideer - hvad kan man lave af krympeplast?  

Kun fantasien sætter grænser, når børnene vil i gang med krympeplast. I kan tegne alt lige fra en farlig haj til en glad sol - eller måske skal der laves krympeplast med de mindstes håndaftryk?  

De små tegninger er oplagte at bruge som dekoration i hjemmet, eller til seje, personlige smykker. Her er nogle ideer, som I kan prøve af med krympeplast: 

  • Dørskilte med navn 
  • Nisser eller hjerter som ophæng til juletræet 
  • Vedhæng i nøglering 
  • Vedhæng i armbånd, øreringe eller i en halskæde 

 

Lad børnene vise de kreative sider frem med denne sjove aktivitet med krympeplast - vi er sikre på, at den vækker begejstring hos dit barn - uanset alder!  

Dyk ned i udvalget af krympeplast og find dit barns næste kreative projekt her på siden.