365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Blyanter

Skal dit barn tegne kreative kruseduller? Eller står der fordybelse og lektier på programmet? Her på siden finder du et stort udvalg af blyanter, der stiller dit barns behov for en god blyant. Uanset om det er derhjemme eller i skolen, der skal skrives med blyant. 

Populære mærker

Lær at tegne for børn

At tegne er en hyggelig aktivitet som alle kan være med til. Det giver plads til at fordybe sig i en aktivitet og det er med til at styrke børns kreative evner. Vi hjælper dig med at lære at tegne og du kan få inspiration til, hvilket tegne- og malergrej, der kan gøre dine tegninger til mesterværker!

Find de rette blyanter til dine børn

Når børn skriver og tegner, udvikler de deres kreativitet. Derudover lærer børnene også at koncentrere og fordybe sig, når de har en blyant i hånden. En blyant har mange gode kvaliteter udover at være et pålideligt skriveredskab i penalhuset, der kun en gang i mellem skal spidses med en blyantspidser.

Faktisk kan den øvede tegner også skabe de mest imponerende tegninger med blot én enkelt god blyant, mens de tykkere blyanter kan bruges til gode finmotoriske øvelser for de helt små. Blyanter er alt andet lige fantastiske til at bidrage til dit barns udvikling! Hos BR sørger vi for, at dit barn har lige det udstyr, han eller hun har brug for. Se vores udvalg af blyanter i høj kvalitet lige her, og lad dit barn fordybe sig i et nyt tegne- og skriveunivers.
 

Lad dine børn udtrykke sig kreativt

Med blyanter kan dit barn finpudse sin tegning. Lad hende eller ham udtrykke sig kreativt med en blyant i hånden, så fantasien rigtigt får lov til at arbejde på højtryk. Skal dit barn starte i skole, eller trænger penalhuset bare til en opdatering, finder du her på siden også et godt udvalg af skoleblyanter. Vores skoleblyanter er af særlig god kvalitet og har de helt rigtige former, så de er nemme for barnet at skrive med.

De mindste børn skal selvfølgelig heller ikke snydes. Derfor har vi blandt vores udvalg også børneblyanter i tykkelser, der er nemmere for de mindste at have i deres små hænder. Vi har naturligvis også farveblyanter i alle regnbuens farver, som dine børn kan udvikle deres kreative sans med.

 

Spændende udvalg af blyanter online på BR.dk

Børns tegninger har ofte en speciel betydning for særligt forældre og bedsteforældre, der hænger barnets kreationer op på vægge og køleskabe. Uanset om kreationerne skabes med tusser, farveblyanter eller en enkelt blyant, er det en gave at få en masse tegninger fra ens barn. Lad derfor barnet slippe sin kreativitet løs og vælg mellem vores store udvalg af tegne- og skriveartikler, der er specielt designet til børn.

På BR.dk finder du både begynderblyanter, blyantsæts til de øvede samt tilbehør såsom blyantsspidsere og viskelædere. Se også vores forskellige skrivesæt med blandt andre Paw Patrol, Frost og Pokémon! Så kan dit barn skrive og tegne med sin yndlings tegneserie lige i hånden. Aldrig har det været sjovere at være barn!